< Ajankohtaista
26.06.2017

Sipoon kunnan loppuvuoden kulttuuriohjelmisto on nyt julkaistu!

Sipoon kunnan loppuvuoden kulttuuriohjelmisto on nyt julkaistu!
Kesän ja syksyn tapahtumakattaus avautuu uutukaisen esitteen sivuilta; luvassa on pääkirjaston ja Topeliussalin remontista huolimatta paljon monipuolista tarjontaa kaikenikäisille. Esitteitä on jaossa kirjastoissa, Kuntalassa sekä Lilla Villanissa.

Pääkirjaston suosittujen lastentapahtumien sarja kulttuurilauantai Kirlittan on löytänyt tilapäisesti uuden kodin Lilla Villanista, jossa järjestetään talon kanssa yhteistyössä syksyllä kolme hauskaa esitystä. Mini-Kirlittanit jatkuvat myös syksyllä Söderkullan kirjastossa kuukausittaisina ilopilkkuina.

Ihan pihalla –tapahtuma jalkautuu elokuun lopussa Isolle kylätielle ja Nuorkalle. Tapahtuma alkaa Sipoon ensimmäisellä Pride-kulkueella! Sipoon syntymäpäivien kunniaksi saamme vieraaksemme brasilialaisen kitaravirtuoosin Fabio Zanonin – Hän on pääesiintyjänä ihka uudessa Sipoon Äänet –festivaalissa 22.-24.9.

Kuntalasta löytyy nyt kulttuuritoimisto, kun kirjaston kulttuurituottaja Ilkka Nyqvist, kunnan kulttuurisuunnittelija Katja Sågbom sekä Kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Anne Laitinen ovat samoissa tiloissa, suoraan pääoven takana. Olemme mielellämme avuksi kaikissa kulttuuriasioissa!

https://www.sipoo.fi/fi/kulttuuri_ja_vapaa-aika/kulttuuri/tapahtumat_ja_uutiskirje

Linkki esitteeseen: https://www.sipoo.fi/easydata/customers/sipoo/files/1_sivistys_2016/kulttuuri/sibbo_a5kesa-syksy2017web.pdf

Ota yhteyttä:

kulttuuri@sipoo.fi

Kulttuurisuunnittelija, Katja Sågbom, katja.sagbom@sipoo.fi, 09 2353 7023 (lomalla nyt, palaa 7.8)

Tuottaja kirjastopalveluissa Ilkka Nyqvist, ilkka.nyqvist@sipoo.fi, 09 2353 7027 (lomalla nyt, palaa 10.7)


Viimeksi muokattu
26.06.2017
tagit: kulttuuri