< Ajankohtaista
08.01.2018

Treffi. tarjoaa palveluneuvontaa ja ohjausta sipoolaisille ikäihmisille

Onko mielessäsi kysymyksiä kotona pärjäämisestä tai siitä, mitä erilaisia tukipalveluita kunnasta löytyy? Mietitkö, onko mahdollista saada valmis ateria kotiin tai apua kotihoidollisissa töissä? Treffi. antaa sinulle vastuksen. Treffi. tarjoaa palveluneuvontaa ja ohjausta yli 65-vuotiaille sipoolaisille.

Ikäihmisten palveluneuvonta on keskitetty Treffi.:seen. Treffi.:stä saat tietoa sekä julkisista että yksityisistä ja kolmannen sektorin tarjoamista palveluista. Treffi.:een neuvontapalvelu on maksutonta.

Voit olla yhteydessä puhelimitse 09 2353 6690 klo 8–16. Jos emme pysty vastaamaan heti, soitamme saman päivän aikana sinulle takaisin. Voit myös olla yhteydessä sähköpostilla palveluohjaus@sipoo.fi tai sopia tapaamisen. Löydät meidät myös facebookista Treffi. Träff.. Treffi. sijaitsee palvelutalo Elsien alakerrassa Nikkilässä osoitteessa Jussaksentie 18J. Tapaamisista tulee sopia ennakkoon.

Apua palveluiden ja tukien kanssa

Jos kotona pärjääminen on haasteellista, Treffi.:een tiimi tekee palvelutarpeen arviointikäynnin ja auttaa valitsemaan parhaiten sopivat palvelut. Tiimi myös selvittää, voitko saada tukea palveluihin tai KELA:n etuuksia.

–Tavoitteenamme on tukea ikäihmisten mahdollisuuksia asua omassa kodissa turvallisesti ja mukavasti mahdollisimman pitkään. Tuemme myös omaishoitajia ja heidän jaksamistaan, kertoo vastaava palveluohjaaja Sari Häkkinen.

Treffi.:ssä terveydenhoitajan avoin vastaanotto

Treffi.:een terveydenhoitaja pitää avointa vastaanottoa maanantaisin ja tiistaisin Treffi.:ssä klo 9–11, jolloin voit tulla vapaasti juttelemaan ja keskustelemaan terveydenhoitaja Sari Olinin kanssa mieltä askarruttavista asioista. Terveydenhoitajan vastaanotolle ei tarvitse varata aikaa.

Treffi.:een tiimissä työskentelevät vastaava palveluohjaaja Sari Häkkinen, fysioterapeutti Anniina Ovaska, omaishoidon koordinaattori Elisa Pitkänen ja terveydenhoitaja Sari Olin.

Lisätiedot:
Vastaava palveluohjaaja Sari Häkkinen, puh. 09 2353 6693, sari.hakkinen@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
08.01.2018