< Ajankohtaista
20.04.2017

Minkälainen on Sipoo – vastaa nyt kyselyyn!

Tule mukaan ja vaikuta siihen, minkälaisia mielikuvia Sipooseen liitetään jatkossa. Juuri SINUN mielipiteesi on meille tärkeä. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan yllätyspalkinto, jonka arvonnan voittaja voi noutaa Kuntalasta (Iso Kylätie 18). Palkintoa ei postiteta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kyselyssä kysytään muun muassa mielikuvia Sipoosta, asumisesta ja elämisestä Sipoossa sekä näkemyksiä Sipoosta kotikuntana. Ammattikorkeakoulu Haaga-Helian Porvoon toimipisteen opiskelijat ovat laatineet kyselyn osana Haaga-Helian ja Sipoon kunnan yhteistyötä. Kyselyä hyödynnetään, kun opiskelijat tekevät Sipoon kunnalle ehdotuksia muun muassa siitä, minkälaisilla mielikuvia Sipooseen liitetään ja minkälaisella visuaalisella ilmeellä Sipoo näkyy jatkossa.

Voit vastata kyselyyn tästä linkistä https://www.webropolsurveys.com/S/4708A6E9560816C8.par 

Kyselyyn voi vastata myös molemmissa kirjastoissa, Kuntalassa sekä sosiaali- ja terveysasemalla Nikkilässä. Kysely on avoinna 1.5.2017 saakka ja siihen vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Kiitos vastauksestasi jo etukäteen!

Lisätiedot:
Tiedottaja Paula Ropponen, 09 2353 6218, paula.ropponen@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
20.04.2017