< Ajankohtaista
10.11.2017

Viemäreiden savukoe 14.-16.11.2017

Sipoon Vesi teettää jätevesiviemäreiden savustamista kemiallisella savulla 14.-16.11.2017 välisenä aikana osoitteissa Suursuonkuja, Itäinen Suursuonkuja, Läntinen Suursuonkuja, Lehtimäenkuja ja Puistikkotie. Viemäreiden savustamisella haetaan viemäreiden vuotokohtia.

Käytettävä savu on kemiallisesti tuotettu saippuapohjaisesta liuoksesta. Savu ei ole kuumaa, myrkyllistä eikä muutenkaan terveydelle vaarallista. Siitä ei jää mitään jälkiä tekstiileihin tai pintoihin.

Savua voi tunkeutua kiinteistöjen tuuletusputkista rakennusten ulkopuolelle. Tai jos kiinteistön tuuletusviemäriä ei ole johdettu kiinteistön katolle, vaan on jätetty esim. ullakkotilaan, savuaminen voi tulla näkyville kiinteistön kattorakenteista tai räystäiden alta.

Mikäli kiinteistön viemäreissä on vuotoa tai hajulukkoja tyhjänä, voi savua tunkeutua kiinteistöön sisälle. Jos savu tunkeutuu kiinteistöönne, se ei aiheuta mitään vaaraa eikä se tahraa paikkoja. Pyydämme kuitenkin ottamaan kaikissa tapauksissa yhteyttä Sipoo Veteen puh. 09 2353 6903 ja ilmoittamaan asiasta.

Sipoon Vesi


Viimeksi muokattu
10.11.2017