Vesimittarilukeman ilmoitus 

Voit ilmoittaa vesimittarin lukeman Internetin kautta Kulutus-Webissä. Palvelun kautta saat myös tietoa kiinteistösi vedenkulutushistoriasta ja näet vuositasolla olevan ennusteen tulevasta vesilaskusi määrästä euroina. Kulutus-Webin kautta voitte myös antaa palautetta ja lisätietoja.

Palvelun pääsemiseksi tarvitset kulutuspaikan numeron sekä vesimittarin numeron, jotka löytyvät laskun oikeasta yläkulmasta tai mittarinluentakortista.

Vesimittarilukema ilmoitetaan aina täysinä kuutioina.

Ilmoitetut lukemat ja muutokset huomioidaan seuraavassa laskussa. Palvelun kautta ilmoitetut lukemat ja muutokset päivittyvät laskutusjärjestelmään noin viikon viiveellä. Arviolaskutusjärjestelmässä tarkistetaan vuosikulutusarvio joka kerta, kun asiakas toimittaa vesimittarilukeman. Seuraavassa tasauslaskussa laskutetaan tai hyvitetään arviolaskutetun ja todellisen kulutuksen erotus, ja tämä kirjautuu laskutusajankohdan kuluvan vuoden vedenkulutustilastoon. Tästä syystä voi olla että tilastossa näkyvä vesimäärä on joko suurempi tai pienempi kuin lukeman perusteella laskettava vuosikulutus.

 

Palveluun pääsee alla olevasta linkistä:

Vesimittarilukeman ilmoitus

 

På svenska

Viimeksi muokattu 21.12.2016