Tapahtumat

Uutiskirjeessä olevat tapahtumat sekä paljon muuta löydät Sipoon tapahtumakalenterista. Myös seurat, järjestöt ja yksityishenkilöt voivat ilmoittaa Sipoossa järjestettävistä tapahtumista tapahtumakalenteriin ja saada tapahtumalleen lisää näkyvyyttä. Se käy tosi helposti! Täytä kaavake "ilmoita tapahtuma" ja paina "lähetä". Osa kalenterissa olevista tapahtumista poimitaan myös mukaan uutiskirjeeseen.

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää mitä Sipoossa tapahtuu kulttuurin saralla? Sipoon kulttuuripalvelut on ottanut käyttöön sähköisen uutiskirjeen, jotta kuntalaiset ja muut kulttuurin ystävät voivat saada tietoa kunnan tapahtumista helposti ja henkilökohtaisesti. 

Uutiskirjeen avulla toivomme, että entistä useampi innostuu tutustumaan ja osallistumaan Sipoon monipuoliseen kulttuuritarjontaan. Uutiskirje toimii Sipoolaisen kulttuurin yhdistävänä voimana, sillä siihen kerätään sekä kunnan että muiden toimijoiden kiinnostavimmat tapahtumat.

Uutiskirje tarjoaa kattauksen kiinnostavia tapahtumia ja uutisia noin kerran kuukaudessa. Kirjeen voi peruuttaa milloin vain.

Klikkaa kuvaketta tilataksesi!

Uutiskirje Kulttuuri SipooKevään 2018- tapahtumaesite löydät TÄÄLTÄ


Viimeksi muokattu 21.06.2018