Topeliussali

HUOM! Topeliussali on pois käytöstä kirjaston remontin ajan. Pääkirjaston korjauksen on tarkoitus valmistua lokakuussa 2018, siksi salivarauksia ei voida ottaa vastaa tällä hetkellä.

Topeliussali on tapahtumasali, joka tarjoaa monipuolista ja kiinnostavaa ohjelmaa asukkaille iästä riippumatta. Sali tarjoaa kuntalaisille paikan kokea ja viihtyä. Talon ohjelmistossa on musiikkia ja lastentapahtumia, lisäksi tarjonnasta löytyy elokuva-, tanssi- ja teatteriesityksiä sekä erilaisia koulutustilaisuuksia.

Topeliussalin vuokraamisesta ja ohjelmatarjonnasta vastaa Sipoon kunnan kulttuuripalvelut.

Topeliussalin tiedot

Pääkirjaston juhlasali / Nikkilä, Pohjoinen Koulutie 2, 04130 Sipoo. Vuonna 1984 valmistunut sali on Arkkitehtitoimisto Perko & Rautamäki Ky:n suunnittelema ja salissa on kävijöitä vuodessa noin 20 000. Hyötypinta-ala: 534 m2, maksimikorkeus: 10 m, näyttämö: 80 m2 (leveys 10m, syvyys 8 m ja n. 6 m kattoon). Istumapaikat: 186 permanto, 54 parveke

  • Äänentoisto
  • Teatterivalaistus
  • Laajakangasprojektori (4 x 3 m) tietokonekytkentä-mahdollisuudella
  • Steinway-flyygeli
  • Pukuhuoneet näyttämön takana
  • Aula, pöytiä, tuoleja ja naulakko
  • Kahvilatila, 60 istumapaikkaa
Topeliussalin vuokraaminen:

Samassa rakennuksessa toimii mm. Sipoon Pääkirjasto.Salissa voidaan järjestää sekä avoimia että suljettuja tilaisuuksia.

1. Ota yhteys vahtimestariin ja tee alustava varaus.

2. Täytä varauslomake ja lähetä vahtimestarille yhden viikon sisällä ( 7 pv.) jonka jälkeen varaus on sitova. Mikäli varauslomake ei ole saapunut annetun määrä-ajan sisällä, alustava varaus raukeaa. Sitovien varauksien peruutuksista peritään vuokrausehtojen mukainen peruutusmaksu.

Hinnasto

Vuokraehdot

Salin pohjakartta

Topeliussalin varauslomake

Varaukset ja tiedustelut vahtimestareilta: Jari Hakkarainen 09-2353 6983 tai Pertti Lindh puh. 09-2353 6985.
Viimeksi muokattu 21.06.2018

På svenska 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kahvio