Ajankohtaista

 

Uusi esite - Ikääntyneiden liikuntaryhmät

Esitteeseen on koottu Sipoon kunnan Ikääntyneiden ja vammaisten palveluiden sekä Liikuntapalveluiden tuottamat liikuntapalvelut ikäihmisille. Mukana myös Sipoon opiston kevään 2019 jatkokurssit.

 

500-kerhon hiihtokortit

Talvi on loppumassa joten on aika palauttaa 500-kerhon kortit. Hiihtokortin voi palauttaa vaikka ei olisikaan hiihtänyt 500 km.

Hiihtokortit palautetaan osoitteella:

Sipoon kunta, Liikuntapalvelut, PL 7, 04131 SIPOO

viimeistään 30.4.2019. Tämä on viimeinen kerta, kun 500-kerhon kortit kerätään liikuntapalveluiden toimesta. Pyöräilykampanja ei myöskään saa jatkoa.

 

Liikuntatilojen ja -alueiden syksyn 2019 ja kevään 2020 käyttövuorot

Vakiovuorojen hakuaika liikuntasaleihin ja pallokentille on 1.4. - 30.4.2019.

Harjoitusvuoroja haetaan Timmi-ohjelmiston kautta osoitteessa https://www.sipoo.fi/fi/palvelut/liikunta_ja_ulkoilu/liikuntapaikat/tilavaraukset

Myönnetyistä vuoroista peritään sivistysvaliokunnan vahvistamat vuokrat.

 

Lasten Liikuntamaa

Paikka; Sipoon monitoimihalli, Lukkarintie 5 04130 Sipoo

Sunnuntaisin klo 10:00 – 12:00

Pvm; 13.1., 10.2., 10.3, 14.4. ja 5.5.

Vapaata, vauhdikasta, iloista ja monipuolista perheliikuntaa 1 – 10 vuotiaille.

Liikuntamaassa voi esim. kokeilla parkour, sählyä, voimistelua jne.

Toiminta on valvottua mutta ei ohjattua. Jokaisella lapsella on oltava mukana huoltaja, jonka vastuulla lapsi on liikuntamaassa.

Hinta 2 euroa/lapsi, huoltaja maksutta!

 

 

 

Rakennustöistä tilapäistä haittaa Söderkullan ulkoilualueilla

 

Söderkullassa Miilin alueen rakennustöiden tahti on kiihtynyt kesäkuun alusta. Alueella rakennetaan Sipoonlahden koulun laajennusta ja uutta linja-autoterminaalia, uudistetaan urheilukenttää sekä parannetaan useita katuja eri puolilla Miilin aluetta.  Tällä hetkellä uuden Kalliomäen asemakaava-alueen tiestön ja vesiputkien rakentaminen hankaloittaa virkistysalueella kulkemista. Kesän aikana kaivetaan ja louhitaan vielä Sipoonlahden koulun itäpuolella ulkoilureittien kohdalla sekä Miilin päiväkodin takana. Rakentamisen takia alueella on suljettu parkkipaikkoja.  

 
Kuljethan varoen työmaa-alueiden lähettyvillä sekä kiinnitäthän huomiota kaivantoihin ja louhintatöihin. Erityisesti frisbeegolf-radan lähettyvillä on työmaa-alueita.  

 

Sipoon Liikuntapalvelujen facebooksivut

Sivuilla vinkataan esim. liikuntamahdollisuuksista, kerrotaan tulevista tapahtumista, informoidaan poikkeuksista ja vuorovaikututaan asukkaiden kanssa.

 

Söderkullan frisbeegolf-radalla muutos!

Radan 1-väylä on suljettu tilapäisesti alueen rakennustöiden vuoksi. Pahoittelemme haittaa!

Radalle pääsee Sipoonlahden koulun länsipuolelta. Miilin alueen rakennushankkeiden vuoksi jätäthän autosi vain pysäköintiin osoitetuille alueille.

 

 

 

 

På svenska

 

 

 

 

 

 

 


01.03.2019

Kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden avustukset vuodelle 2019 haettavissa nyt

Sipoon kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden avustukset ovat haettavissa 1.-29.3. Hakemukset tehdään sähköisesti. Neuvontatilaisuus järjestetään 19.3. klo 17-19 Nikkilässä, pääkirjaston kokoushuoneessa osoitteessa Pohjoinen koulutie 2.

Uutinen


Viimeksi muokattu 03.04.2019