Ajankohtaista

 

Lasten liikuntamaa

Sipoon kunnan liikuntapalvelut järjestää liikuntamaa tapahtuman kerran kuukaudessa Sipoon monitoimihallilla (Lukkarintie 5).

Liikuntamaan kerrat ovat; 14.10, 11.11 ja 16.12 klo 10–12:00

Liikuntamaa on vapaata vauhdikasta, iloista ja monipuolista perheliikuntaa 1-10 vuotiaille. Toiminta on valvottua, mutta ei ohjattua. Jokaisella lapsella on oltava mukana huoltaja, jonka vastuulla lapsi on.

Hinta 2 euroa/lapsi, huoltaja maksutta!

Tervetuloa mukaan!


Pyöräilykampanja 2018

Pyöräilykausi alkaa lähestyä loppuaan ja on aika palauttaa pyöräilykortit. Kortit tulee lähettää osoitteeseen:

 

Sipoon Kunta

Liikuntapalvelut
PL 7
04131 SIPOO

viimeistään 31.10.2018

 

Hiihtolomaretki Ruotsin Åreen

Hiihtoretki Ruotsin Åreen 16.2-24.2.2019, kaikille kiinnostuneille!

 

Hinta 350€, sisältäen matkat, yöpymisen sekä aamiaisen. Jokainen huolehtii itse hissilippujen kustannuksista sekä sen hankkimisesta. Lisätietoja löytyy osoitteesta https://www.skistar.com/en/online-booking/Skipass?r=2&c=8&d=20180821
Liikunta- ja nuorisopalvelut järjestävät yhteistyössä hiihtoretken Ruotsiin, Åreen. Matka on suunnattu kaikille kiinnostuneille, lapset alle 14v. ainoastaan aikuisen seurassa (täysi-ikäinen).
Rinteissä ehtii olemaan viisi päivää, maanantaista perjantaihin. Asuminen tapahtuu 6 hengen mökeissä ja aamupala sisältyy hintaan, joka valmistetaan itse mökissä.  Matkalle lähtee mukaan kolme ohjaajaa, jotka auttavat käytännön asioissa. Iltaisin järjestämme myös vapaaehtoista iltaohjelmaa.
Ilmoittautumismaksu 100€ laskutetaan lokakuussa 2018.
Retki on päihteetön! Alaikäiset osallistujat, jotka eivät noudata tätä sääntöä voidaan lähettää kotiin omakustanteisesti.

 

ohjelma:
16.2 lähtö Sipoosta Turkuun.  Turku- Tukholma matka taittuu laivalla, Vikingline. (majoittuminen 4 hengen hyteissä)
17.2 Saapuminen Tukholmaan. Bussilla kohti Årea, majoittuminen.
18.2-22.2 Talviurheilua
23.2 Åre- Tukholma bussilla, Tukholma- Turku laivalla. (4 hengen hytit, Vikingline)
24.2 Turku-Sipoo bussilla

 

Meillä ei ole bussia laivalla, joten jokainen on vastuussa omasta varustuksestaan laivamatkan ajan.

 

 

 

 Rakennustöistä tilapäistä haittaa Söderkullan ulkoilualueilla

 

 

Söderkullassa Miilin alueen rakennustöiden tahti on kiihtynyt kesäkuun alusta. Alueella rakennetaan Sipoonlahden koulun laajennusta ja uutta linja-autoterminaalia, uudistetaan urheilukenttää sekä parannetaan useita katuja eri puolilla Miilin aluetta.  Tällä hetkellä uuden Kalliomäen asemakaava-alueen tiestön ja vesiputkien rakentaminen hankaloittaa virkistysalueella kulkemista. Kesän aikana kaivetaan ja louhitaan vielä Sipoonlahden koulun itäpuolella ulkoilureittien kohdalla sekä Miilin päiväkodin takana. Rakentamisen takia alueella on suljettu parkkipaikkoja.  

 
Kuljethan varoen työmaa-alueiden lähettyvillä sekä kiinnitäthän huomiota kaivantoihin ja louhintatöihin. Erityisesti frisbeegolf-radan lähettyvillä on työmaa-alueita.  

 

 

 

 

 

Sipoon Liikuntapalvelujen facebooksivut

Sivuilla vinkataan esim. liikuntamahdollisuuksista, kerrotaan tulevista tapahtumista, informoidaan poikkeuksista ja vuorovaikututaan asukkaiden kanssa.

 

 

 

 

 

Söderkullan frisbeegolf-radalla muutos!

Radan 1-väylä on suljettu tilapäisesti alueen rakennustöiden vuoksi. Pahoittelemme haittaa!

 

Radalle pääsee Sipoonlahden koulun länsipuolelta. Miilin alueen rakennushankkeiden vuoksi jätäthän autosi vain pysäköintiin osoitetuille alueille.

 

 

 

Kuva 2. Uusitun Söderkullan frisbeegolfradan kartta.

 

 

På svenska

 

 

 

 

 

 

 

 
 Viimeksi muokattu 08.10.2018