Avoin työhakemuslomake

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Sipoon kunnalla, voit jättää työpaikkahakemuksen Kuntarekryn kautta.

Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä kunnan varhaiskasvatuksen tai koulutuspalveluiden parissa, eli keikkakalenterin ja tekstiviestien avulla sovittavista lyhyistä työsuhteista, täytäthän työhakemuksen Kuntarekryn sivustolla keikkatöihin "Työnhakijalle -Keikkatöitä vailla? Hae keikoille kuntiin " -linkin kautta, jossa valitset "Sipoo" kohtaan Kiinnostus:Alue/kunta ja Työnantajaorganisaatiot, jossa haluat työskennellä ja ota sitten yhteyttä kunnan rekrytointiasiantuntijaan sopiaksesi haastatteluajan.

Jos haettavana olevissa työpaikoissa ei tällä hetkellä ole sinulle soveltuvaa paikkaa, tee avoin työpaikkahakemus kuntiin rekisteröitymällä sivulla www.kuntarekry.fi kohdassa "Rekisteröidy tästä" ja "Avoin hakemus". Pidämme avoimia hakemuksia aktiivisina kuuden kuukauden ajan. Avoimia hakemuksia työnantajat voivat käyttää tilanteissa, joissa tarvitaan esim. määräaikaiseen työsuhteeseen työntekijää.

Huom! Jos kuitenkin tänä aikana löydät meiltä sinua kiinnostavan avoimen työpaikan, niin lähetä juuri siihen tehtävään kohdennettu hakemuksesi määräajassa. Tämän ja muiden avointen hakujen ilmoitusten kautta jätettyä työhakemusta ei huomioida rekrytoinneissa, joista on julkaistu oma työpaikkailmoituksensa ja jotka löytyvät Sipoon sivuilta kohdasta "Avoimet työpaikat".

Työnhakijana voit tallentaa Avoin hakemus - hakulomakkeelle seuraavat tiedot itsestäsi: nimi, yhteystiedot, työkokemus, suoritetut tutkinnot, lisä- ja täydennyskoulutus, osaamiset, kunnat, organisaatiot ja tehtäväalueet, joista olet kiinnostunut, mahdollinen liitetiedosto, määrittämäsi hakemuksen säilytysaika sekä käytettävyystiedot, mikäli ilmoittaudut keikkalaiseksi. Myös vapaaseen tekstikenttään kirjatut tiedot tallentuvat.

På svenska

Viimeksi muokattu 08.09.2017