Nyt voi hakea kesätöihin Sipoon kunnalle!

På svenska

Kesätyö Sipoossa tarjoaa näköalapaikan innovatiiviseen ympäristöön ja kiinnostavia tehtäviä palveluhenkisessä ilmapiirissä. Haku on käynnissä 24.1. – 19.2.2018.

Sipoon kunta tarjoaa tänä kesänä työtä noin 40 reippaalle kesätyöntekijälle pääsääntöisesti ajalle 1.5.–31.8. Kesätyöntekijöitä palkataan siivoustyöhön ja puistotöihin sekä terveyden- ja sairaanhoitopalveluihin, kuten sairaanhoitajien, lähihoitajien ja laitoshuoltajien tehtäviin. Osa puistotyöntekijöistä voi aloittaa jo toukokuun alusta ja yksi kausityöntekijä aikaisemmin keväällä. Puistotöihin edellytämme vähintään 16 vuoden ikää ja terveyden- ja sairaanhoitopalveluiden sijaisuuksiin ammattitaitoa ja alan opintoja.

Hakemukset kunnan kesätyöpaikkoihin jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta 19.2.2018 klo 14 mennessä. Hae hoitoalan kesätöihin täältä ja siivous- ja puistotöihin täältä.

 Mikäli sinulla on kysyttävää Kuntarekryn käytöstä, lisätietoa löytyy täältä tai ota yhteyttä kunnan rekrytointiasiantuntijaan.

 

 Kesätyösetelit 2018
Sipoon kunta jakaa taas kesällä 2018 kesätyöseteleitä sipoolaisille yrityksille ja yhdistyksille, jotka ottavat nuoria kesätöihin. Tuen tarkoituksena on tarjota nuorille mahdollisuus saada työkokemusta tulevaisuutta varten.

Kesätyösetelin arvo on 150 euroa (2 viikkoa) tai 250 euroa (4 viikkoa)

Pyydämme yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka ovat halukkaita olemaan mukana nuorten kesätyöllistämisessä, ilmoittamaan siitä meille oheisella lomakkeella 12.2.2018 mennessä.
Lisätietoja yrityksille ja yhdistyksille löytyy tästä.

Nuori hankkii itse työpaikan sellaiselta työnantajalta, joka on saanut yhden tai useamman kesätyösetelin. Luettelo yritysten ja yhdistysten tarjoamista kesätyöpaikoista julkaistaan kunnan kotisivuilla viikolla 8.Viimeksi muokattu 16.02.2018