Omahoito ja sähköinen terveystarkastus

Omahoito on omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimista. Siihen liittyvät terveellinen ruokavalio, riittävä liikunta, tupakoimattomuus ja mielen hyvinvointi. Omahoito on myös sairauksien ennaltaehkäisyä ja hoitoa. Näiltä Omahoidon sivuilta löydät tietoa, joka auttaa sinua arvioimaan terveyttäsi ja sairausriskejäsi sekä pitämään huolta terveydestäsi. Saat myös tukea elämäntapojesi muutoksissa.

Sähköinen omahoito tarjoaa kansalaisille mahdollisuuden liittyä hoitotiimiin.
Sähköinen asiointi soveltuu kiireettömään hoitoon asiakkaiden itsehoidon tueksi.

Sähköinen terveystarkastus

Sähköinen terveystarkastus ja -valmennus on maksuton palvelu, jota voivat käyttää kaikki sipoolaiset.

Sähköisestä terveystarkastuksesta saat raportin ja lisätietoja terveyteesi vaikuttavista tekijöistä. Halutessasi voit ottaa käyttöösi sähköisen terveysvalmennuksen, jossa voit asettaa itsellesi elintapoihisi liittyviä tavoitteita ja seurata edistymistäsi.

Aloita sähköinen terveystarkastus napsauttamalla alla olevaa kuvaa

Sähköinen terveystarkastus ja -valmennus

 

eOmahoitokirjasto

eOmahoitokirjasto tarjoaa sinulle hyödyllistä ja luotettavaa sairaus- ja riskitekijäkohtaista tietoa kotona tapahtuvan hoidon avuksi.

 

Tietoa ja testejä terveydestä ja hyvinvoinnista

Omahoitopolut.fi on kansalaisille suunnattu verkkopalvelu, josta löytyy luotettavaa tietoa ja testejä terveydestä ja hyvinvoinnista. Myös ammattilaiset voivat hyödyntää palvelua esimerkiksi elintapaohjauksessa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on tuottanut palvelun tietosisällön yhdessä eri yhteistyökumppanien kanssa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

 

Mielenterveystalo.fi on terveys- ja sosiaalialan ammattilaisten kehittämä valtakunnallinen nettipalvelu. Palvelua voi käyttää kuka tahansa ja apua voi löytää niin itselle kuin läheisilleenkin. Palvelusta hyötyvät myös ammattilaiset. Mielenterveystalo.fi on käytössäsi aina, kun sitä tarvitset!

Palvelu tarjoaa luotettavaa tietoa omahoito-ohjelmia sekä palvelupohjausta aikuisten mielenterveys- ja päihdeasioihin liittyen.

Svenska

Viimeksi muokattu 03.12.2018