< Tapahtumat

Talman suunnitteluilta

15.06.2017 17:00 - 19:00
Talman suunnitteluilta
Järjestämme torstaina 15.6.2017 klo 17-19 Talmassa suunnitteluillan, joka liittyy Talman keskustan eteläosan asemakaavoitukseen. Tapahtuma toimii non-stop-periaatteella: saapua ja poistua voi oman aikataulunsa mukaan. Kaikki Talman keskustan eteläosan suunnittelusta kiinnostuneet ovat tervetulleita!
Paikka: TalmaSkin kesäravintola (osoite: Talmantie 341)

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua. Mikäli sinulla on mahdollisuus, voit kertoa osallistumisestasi meille tapahtuman Facebook-sivulla, niin saamme suuntaa-antavaa tietoa osallistujamäärästä.
 
Suunnittelutapaamisessa voit tutustua parhaillaan käynnissä olevan Talman keskustan eteläosan asemakaavan alustavaan viitesuunnitelmaan ja keskustella suunnitelmasta kaavoittajien kanssa, antaa palautetta ja evästyksiä asemakaavan suunnitteluun. Tavoitteena on, että varsinainen kaavaluonnos sekä muu valmisteluaineisto tulisi nähtäville syksyllä.

Suunnittelutapaamisen muita aiheita ovat Talman imago ja brändi sekä verkkoviestintä. Tule kertomaan, minkälainen Talman aluebrändi voisi tulevaisuudessa olla, ja valitsemaan, minkälaisia verkkoviestinnän välineitä voisimme ottaa käyttöön Talmassa. Perustetaanko Talman suunnittelua varten esimerkiksi Facebook-ryhmä tai blogi?

Tapaamisiin Talman suunnitteluillassa!

Viimeksi muokattu
22.05.2017