< Tapahtumat

Kirlittan goes Lilla Villan: Red Nose Company – Keisarin uudet vaatteet

20.01.2018 10:30
Kirlittan goes Lilla Villan: Red Nose Company – Keisarin uudet vaatteet
Tämä on näyttelijöiden juhlaa! Huipputaitavat Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama tekevät hyppäyksen lastenteatterin pariin. Hulvattomassa esityksessä vaihdetaan roolista toiseen ja huomioidaan kaikenikäiset katsojat.
Paikka: Lilla Villan

20.1. Kirlittan goes Lilla Villan: Red Nose Company – Keisarin uudet vaatteet

 

Tämä on näyttelijöiden juhlaa! Huipputaitavat Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama tekevät nyt hyppäyksen lastenteatterin pariin. Hulvattomassa esityksessä vaihdetaan roolista toiseen ja huomioidaan kaikenikäiset katsojat.

H.C.Andersenin klassikkosatuun punotaan menevää musiikkia Aviciista Abbaan. Lapsille tarina tarjoaa oivalluksia koulumaailmasta, vanhemmille katsojille Keisarin uudet vaatteet on poliittisempi satiiri — mutta yksi asia on universaali ja varma: alastoman keisarin takapuoli naurattaa meitä kaikkia.


​Ikäsuositus: 5-100
 Kesto: noin 1 h

Suunnittelu ja toteutus: Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama
Tuotanto: Niina Bergius ja Tinni Torikka / Red Nose Company
Valokuvat ja juliste: Tero Ahonen

 

Näyttelijäkaksikko Timo Ruuskasen ja Tuukka Vasaman esitykset ovat keränneet viimeisen kolmen vuoden ajalta jo yli 15 000 katsojaa ympäri maan.

Red Nose Company on helsinkiläinen teatteriryhmä, joka kiertää Suomea huippusuosituilla esityksillään Juoksuhaudantie ja Punainen viiva. Keisarin uudet vaatteet on ryhmän odotettu, ensimmäinen lastenteatteriesitys. Vuonna 2017 Red Nose Company tekee Punainen viiva -esityksellä valtakunnallisen Suomi 100 -kiertueen.

 
“**** Klovnien rehellisyys on aseistariisuvaa” – HS Maria Säkö

”Yksi syksyn upeimmista elämyksistä” – Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti Nina Jääskeläinen


”Poliittinen satiiri on lasten(kin) esityksenä on yksi syksyn upeimmista elämyksistä: Taidokas, selkeä, älykäs, hauska ja huh ja vau!”
 – Teatteri&Tanssi+Sirkus Nina Jääskeläinen

”Taas kerran Red Nose Company iskee kultasuoneen ja tuloksena on hirveän viihdyttävä ja pikkaisen anarkistinenkin esitys… Huumoria on tarjolla niin lapsille kuin aikuisillekin. ” – Paljon melua teatterista -blogi

”Suomen teatteritaivaan tämänhetkistä täydellisintä viihdyttämisnautintoa. Tuskinpa milloinkaan ennen olen kokenut yhtäaikaista lasten ja aikuisten oikeamielisyyden riemua niin osallistuvana, kommentoivana vuoroin kuiskauksen hiljaisuudeksi hiljentyneenä vuoroin valtoimenaan ääneen asiaan reagoivana kuin tässä teatterin huippuesityksessä… sydämestä lähtevää hymyä ja naurua” – Lahen uutisia -blogi

”Ihanaa katsoa oivaltavaa ja lasta arvostavaa esitystä, joka sekä viihdyttää ja että ajatteluttaa myös aikuista.” – katsojakommentti

”Tämä on hurmaavan hauska!” -nelivuotias lapsikatsoja ”Hurmasitte sekä minut että 7-vuotiaan hovikriitikkoni.” – katsoja

 

Viimeksi muokattu
09.01.2018