< Tapahtumat

Kirlittan goes Lilla Villan: KEHOKO: moniaistinen taideteos

10.02.2018
Kirlittan goes Lilla Villan: KEHOKO: moniaistinen taideteos
Kehoko,moniaistinen taideteos, koostuu elintoimintoja kuvaavista interaktiivisista veistoksista, joihin liittyy hauskoja, osallistavia ja toiminnallisia kehoon ja aisteihin liittyviä tehtäviä.
Paikka: Lilla Villan

Kehoko on moniaistinen taideteos kehon toiminnoista. Se yhdistelee nukketeatteriesityksen, taidenäyttelyn ja leikin rakenteita. Kehoko koostuu elintoimintoja kuvaavista interaktiivisista veistoksista, joihin liittyy hauskoja, osallistavia ja toiminnallisia kehoon ja aisteihin liittyviä tehtäviä.
Kehoko leikittelee elimistön ja ruumiin "noloilla" toiminnoilla ja kauniilla orgaanisilla muodoilla. Lapset pääsevät kirurgian erikoislääkäri Ruven seurassa mm. ryömimään paksusuolessa, vierailemaan majoituspalvelu Kohdussa ja täyttämään tyhjän pään ajatuksilla.
Lasten kehon ja aivojen kehitys on vilkasta. Oma keho ja sen kaikki osat löytyvät. Hyvän kehoitsetunnon syntymisen edellytyksenä on, että lapsi saa tutustua kehoonsa ilman häpeää.
Ikäsuositus: 3-8v


Esitysajat Lilla Villanissa klo 10.30, 12.30, 13.30. Yhteen kierrokseen mahtuu max. 20 henkeä. Varaa paikkasi sähköpostitse: ilkka.nyqvist@sipoo.fi. Kesto: 40 min. Vapaa pääsy.


Traileri: https://www.facebook.com/vauvajataaperoteatteriaeiou/?fref=ts


YLE: http://yle.fi/uutiset/verta_suolia_ja_siittioita__vauva-_ja_taaperoteatterissa_tutustutaan_ihmiskehoon/8447962

 

 

Kuvat: Matej Povse

 

09.01.2018