< Tapahtumat

Yhdistystapaaminen

08.03.2018
Sipoon kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut kutsuvat paikalliset yhdistykset tapaamiseen torstaina 8.3.2018 klo 18 Juhlatalolle, osoite on Uudensillantie 39 (Autonavigaattoreissa Vanha vesitorninmäki 1), Nikkilä.
Paikka: Juhlatalo

 

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen avustukset ovat haettavissa 1. – 29.3.2018 Timmi-järjestelmän kautta. Useimmat Sipoon yhdistyksistä ovat jo rekisteröityneet palveluun ja käyttäneet järjestelmää vuonna 2017. Tänä vuonna avustustenhakeminen sujunee jouhevasti. Kertaamme ja kerromme teille tämän tapaamisen yhteydessä hakumenettelystä vuonna 2018.

Illan aikana Kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Anne Laitinen esittelee yleisiä avustusperiaatteita, joita on päivitetty. Liikuntapalvelupäällikkö Piritta Forsell esittelee Sipoon liikuntapalvelusuunnitelmaa ja miten sitä jatkossa toteutetaan. Nuorisopalvelupäällikkö Mia Liljeberg kertoo Nuortenideat.fi palvelusta. Uutisia kulttuurin saralla, kulttuurisuunnittelija Katja Sågbom.

Kahvitarjoilun lomassa ideavaihtoa nuoriso-, liikunta- ja kulttuuriasioissa. Opastusta hakemusten tekemiseen antaa toimisto- ja laskutussihteeri Sari Polojärvi.

Käykää tutustumassa asiaan etukäteen kunnan kotisivuilta www.sipoo.fi / Kulttuuri ja vapaa-aika / Yhdistykset ja avustukset

Tervetuloa!

28.02.2018