< Tapahtumat

Sipoon Äänet - Sibbo Toner kitarafestivaali

05.10.2018 - 08.10.2018
Sipoon Äänet - Sibbo Toner kitarafestivaali
Viikonlopun ohjelma on ennakkoluuloton ja omaleimainen yhdistelmä tuttua ja ennen kuulematonta ja tarjoaa uteliaalle konserttikävijälle tiiviin paketin huipputasoisia konsertteja. Festivaalin ulkomainen tähtivieras on tämän hetken ehdottomaan klassisen kitaran eliittiin kuuluva argentiinalaissyntyinen Pablo Marquez, joka soittaa sekä soolokonsertin että orkesterisolistina.
Paikka: Artborg 35, Pilvilinnantie, Nikkilä

Nikkilän inspiroivassa sairaalamiljöössä esiintyvä Jukka Orma puolestaan on suomalaisen rockin legenda. Odotettavissa on ainutkertainen tapahtuma, kun Orma yhdistää voimansa kirjailija Anja Snellmanin ja jousikvartetin kanssa! Nikkilässä kantaesitetään myös festivaalin tilaussävellys: Pia Freund tulkitsee säveltäjä Paavo Korpijaakon uusia lauluja.

Lohjan Kaupunginorkesteri järjestää espanjalaisen ilotulituksen Tomas Djupsjöbackan johdolla. Konsertissa luvassa mm. Suomessa harvoin esitetty Joaquín Rodrigon konsertto kahdelle kitaralle, jonka virtuoosisiin pyörteisiin Pablo Marquez hyppää yhdessä festivaalin taiteellisen johtajan Petri Kumelan kanssa. Ja kun viikonlopun muita esiintyjiä ovat Kamus-jousikvartetti, Milla Mäkinen, Jarmo Julkunen ja Vuokko Hovatta, niin kyllä on taas kulttuurin ystävän pakko tulla syksyllä Sipooseen!

Järj. Sipoon kunnan Kulttuuripalvelut, Musiikkiopisto, seurakunnat ja Lilla Villan.

Ohjelma:

5.10. Pablo Marquez (ARG) @Artborg 35.

6.10. Jukka Orma, Anja Snellman, Pia Freund @ Itäinen Jokipuisto/ Östanåparken.

6.10. Lohjan Kaupunginorkesteri /Lojo stadsorkester, Pablo Marquez (ARG), Petri Kumela & Pia Freund @Juhlatalo / Festsalen.

6.10. Milla Mäkinen, festariklubi/ festivalclub @Lilla Villan.

7.10. Jarmo Julkunen & Vuokko Hovatta, ukulelekonsertti/ konsert @Lilla Villan.

7.10. Kamus Quartet & Petri Kumela Sipoon kirkossa/ Sibbo kyrka.

7.10. Pablo Marquez & Petri Kumela & oppilaat/elever @ Artborg 35.

kts.http://sipoonaanet.fi/

Viimeksi muokattu
14.06.2018