< Tapahtumat

Keuken Tekoälyilta

20.03.2019 16:30 - 20:00
Keuken Tekoälyilta
KUTSU: Keuken tekoälyilta - KONE OPPII UUSIA TEMPPUJA
Paikka: Nikkilän Sydän, os. Iso Kylätie 12, Sipoo

 

 

Itseajava auto. Suosittelujärjestelmä, jota verkkokauppa käyttää hyväksi. Kävelytyylin perusteella ihmisen tunnistava ohjelma. Nämä ovat ehkä tunnetuimpia esimerkkejä tekoälyn käytöstä. Mutta miten sinä voit hyödyntää tekoälyä omassa liiketoiminnassasi? Nyt on tilaisuus ottaa tekoäly haltuun – ei dystopian näkökulmasta, vaan rehellisen tuloksellisen bisneksen tekemisen valossa.

 

Illan matkaoppaana toimii Tekoäly - matkaopas johtajalle -kirjan kirjoittaja ja vuoden 2018 puhujaksi valittu Antti Merilehto. Antti on innostava ja selkeäsanainen puhuja, joka lähestyy tekoälyä, sen merkitystä, nykytilaa ja tulevaisuutta käytännönläheisellä tavalla. Antti on tehnyt yli 10 vuotta töitä digitaalisen liiketoiminnan ja sen kehittämisen parissa, aiemmin mm. Googlen Euroopan pääkonttorilla ja nyt Finch Finlandin maajohtajana.

 

Luentoa seuraa Teemu Ruohosen vetämä työpaja, jossa jokainen osallistuja tekee kuvitteellisen matkan vaihtoehtoiseen liiketoiminnan tulevaisuuteen – miten tekoäly jalkautuu oman yrityksen palvelukseen?

 

Ilmoittautumiset 15.3. mennessä osoitteeseen https://my.surveypal.com/Tekoaly

Tapahtumapaikka: Nikkilän Sydän, os. Iso kylätie 12, Sipoo

Päivämäärä: 20.3.2019

Alkaa klo: 16.30

Päättyy klo: 20.00

Järjestäjä: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke

Puhelinnumero: 0503413210

Sähköpostiosoite: keuke@keuke.fi

Viimeksi muokattu
07.03.2019