< Ajankohtaista
15.05.2013

Sipoossa otetaan internetpohjainen Medinet-omaterveyspalvelu käyttöön

Sipoon terveyskeskuksessa otetaan käyttöön 20.5.2013 Mediconsult Oy:n kehittämä Medinet-omaterveyspalvelu. Internetin kautta toimivasta palvelusta kuka tahansa voi seurata ja edistää terveyttään.

Terveystoimen asiakkaat saavat nopeasti ja helposti tiedot muun muassa omasta terveydentilastaan, laboratoriotuloksista, lääkeannostuksista ja rokotuksista. Omaterveyspalvelu auttaa sekä ammattilaista että potilasta – tiedot ovat kootusti yhdessä paikassa mahdollistaen näin potilaan osallistumisen hoitoonsa.

Medinetin omahoitoratkaisun toimivuudesta on jo tieteellistä näyttöä: VTT:n johtamassa Care4Me-projektissa tutkittiin tyypin 2 diabetesta sairastavien potilaiden omahoitoa sähköisten apuvälineiden avulla Sipoon terveyskeskuksessa. Tulosten mukaan omahoito toimi hyvin konseptilla, jossa potilaalla on käytössään ammattilaisen tuki, sähköinen Medinet-tili automaattisine muistutteineen sekä mobiililaite. Jatkossa käyttäjä voi myös tehdä Medinetissä itsestään kattavan terveystarkastuksen, joka kartoittaa mm. riskit sairastua elinikää lyhentäviin sairauksiin.

Enemmän tietoa tästä.

Lisätietoja:
Hyvinvointikoordinaattori Leena Pääkkönen-Tarvainen, Sipoon kunta leena.paakkonen-tarvainen@sipoo.fi puh 09 2353 6301
Johtava lääkäri Kati Liukko, Sipoon kunta kati.liukko@sipoo.fi
Lääketieteellinen johtaja Ville Salaspuro, Mediconsult Oy ville.salaspuro@mediconsult.fi puh 050 595 4431
Myyntijohtaja Antti Kokkonen, Mediconsult Oy antti.kokkonen@mediconsult.fi puh 050 598 1295

Lisätietoa Medinetistä: http://www.mediconsult.fi/tuotteet-ja-palvelut/digitaaliset-terveyspalvelut/medinet-omaterveyspalvelu
Care4Me-projektin sivut: http://www.vtt.fi/sites/care4me

 

 


Viimeksi muokattu
07.12.2018