< Ajankohtaista
09.09.2014

Sipoo osallistuu Kansalliseen etätyöpäivään 18.9.2014

Sipoon kunta osallistuu jälleen Microsoftin ja Työterveyslaitoksen järjestämään Kansallisen etätyöpäivään.

Työntekijät, joiden työtehtävät on mahdollista hoitaa etätyönä ja joiden käytössä on kannettava tietokone, voivat halutessaan työskennellä etänä 18.9. Etätyöpäivästä sovitaan etukäteen esimiehen kanssa normaalin etätyökäytännön mukaisesti.

Etätyöpäivän yhteydessä kunta haluaa rohkaista työntekijöitä hyödyntämään teknisiä apuvälineitä, jotka helpottavat ja tehostavat työntekoa ja yhteydenpitoa työkavereihin olinpaikasta riippumatta. Kaikista kunnan työasemista löytyy ohjelmisto, jonka avulla voi muun muassa lähettää pikaviestejä, pitää etäkokouksia ja soittaa videopuheluita.

Kansallinen etäyöpäivä ajaa myös uutta ajattelutapaa ja muutosta työpaikkakulttuuriin. Se pyrkii lisäämään työelämän joustavuutta ja elämänlaadun parantamista. Kansallinen etätyöpäivä järjestetään myös ympäristöystävällisemmän työelämän puolesta; tavoitteena on päästöjen vähentäminen, ruuhkahuippujen tasaaminen ja yhdyskuntarakenteiden ympäristöystävällinen kehittäminen. Lue enemmän Kansallisesta etätyöpäivästä tästä.

Lisätietoja: henkilöstöpäällikkö Anne Iijalainen, anne.iijalainen@sipoo.fi, puh. 09 2353 6250


Viimeksi muokattu
07.12.2018