< Ajankohtaista
29.06.2017

Saaristo kutsuu

Sipoon saaristo tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia päiväretkille. Kauniit maisemat kirkkaine vesineen ja rauhallisine rantoineen luovat upeat puitteet veneilylle, kalastukselle, melonnalle ja retkeilylle.

Sipoon saaristosta on nyt saatavilla uusi esite, jossa on tietoja saariston ja rannikon palvelutarjonnasta ja tapahtumista. Saaristoesitteen voi noutaa itselleen painettuna esimerkiksi satamien palvelupisteistä. Se on myös saatavilla täältä.

Yhteysalus M/S Matilda liikennöi myös kesällä Gumbostrandin ja Kalkkirannan satamista useille saarille. Kalkkirannasta pääsee joka päivä Norrkullalandetissa sijaitsevalle kunnan virkistysalueelle, missä on myös lomakylä kesäkahviloineen, sekä Söderskärin majakalle. Gumbostrandista kulkee päivittäin yksi aamuvuoro ja yksi iltapäivävuoro Simsalön, Itäisen Norrkullandetin ja myös muiden saarten kautta Kalkkirantaan sekä sunnuntaisin yksi vuoro Östholmenin ja Furuholmenin ulkoilusaarille.


Yhteysalusten reittiaikataulut:

Pörtö Line, http://www.portoline.net, puh. 050 322 1610.

Useat Söderkullasta Kalkkirantaan ja Gumbostrandiin kulkevat bussiyhteydet on sovitettu yhteen yhteysalusliikenteen aikataulujen kanssa.

Bussiaikataulut:

Helsingin seudun liikenne, HSL, www.hsl.fi, puh. 09 4766 4000

Oy Matkahuolto Ab, www.matkahuolto.fi, puh. 0200 4000 (Etelä-Sipoon läpimenoliikenne)

 

Kuvat: Suvi Suovaara


Viimeksi muokattu
07.12.2018