Pop & Jazz leiri ja trumpetistien aloitusleiri Sipoossa on täydessä vauhdissa

Sipoon Artborg 35:n tilat täyttyivät musiikin ilosta ja innostuksesta, kun Pop & Jazz bändileiri alkoi maanantaina. Leirillä on mukana kaikenikäisiä ja todella lahjakkaita musiikin harrastajia, jotka valmistautuvat perjantain konserttiin. Tunnelma harjoituksissa on ollut mahtava, ja leiriläiset saavat hyötyä opettajien Erik Hipin ja Antti Viljamaan ohjauksesta.

Leiri on avoin kaiken tasoisille soittajille, ja osallistujat on jaettu taitotason mukaan kahteen ryhmään. Yhteissoiton lisäksi on mahdollisuus saada henkilökohtaista opetusta, joten jokainen saa juuri omaa taitotasoaan vastaavaa ohjausta.

Tule viettämään musiikin täyteinen iltapäivä ja nauttimaan leiriläisten upeista esityksistä konsertissa perjantaina 2.8. klo 14 Artborg 35:n sisätiloissa (Pilvilinnantie 2b, Nikkilä) tai ulkona, sään mukaan.

Myös trumpetistien aloitusleiri on käynnistynyt.

Trumpetinsoiton perusteet ja yhteinen musisointi ovat ohjelmassa päivittäin klo 10–16, ja iltaisin tarjotaan vielä lisäohjelmaa aloitteleville soittajille. Trumpetistien leiri päättyy torstaina klo 18 Sipoon taiteilijoiden näyttelyn avajaisten yhteydessä pidettävään konserttiin, jossa trumpetistien ryhmä pääsee esittelemään taitojaan opettajansa Reijo Ruokosen johdolla.

Tervetuloa!

Viimeksi muokattu 31.07.2024