Pop & Jazz bandläger och trumpetisternas startläger i Sibbo är i full gång

Sibbos Artborg 35:s lokal fylldes med musikens glädje och entusiasm när Pop & Jazz bandlägret började i måndags. Lägret har deltagare i alla åldrar som förbereder sig för fredagens konsert. Stämningen på övningarna har varit fantastisk, och deltagarna får dra nytta av handledning från lärarna Erik Hippi och Antti Viljamaa.

Lägret är öppet för musiker på alla nivåer, och deltagarna är indelade i två grupper efter sin skicklighetsnivå. Det finns också möjlighet att få personlig undervisning, så att alla får vägledning som passar just deras nivå.

Kom och njut av en musikfylld eftermiddag och upplev deltagarnas fantastiska framträdanden på konserten på fredag den 2 augusti kl. 14 i Artborg 35:s lokaler (Pilvilinnavägen 2b, Nickby) eller utomhus, beroende på vädret.

Även trumpetisternas startläger är i gång.

Grunderna i trumpetspelet och gemensamt musicerande står på schemat dagligen kl. 10–16, och på kvällarna erbjuds ytterligare program för nybörjare som deltar i lägret. Trumpetlägret avslutas på torsdagen 1.8 kl. 18 med en konsert i samband med invigningen av Sibbo Konstnärsutställning, där trumpetgruppen får visa upp sina färdigheter under ledning av sin lärare Reijo Ruokonen.

Välkommen!

Senast uppdaterad 31.07.2024