Söderkullan kartanon coworking-tilat aukeavat joulukuussa

Coworking-tilat ovat sipoolaisten yhteiseen käyttöön tarkoitetut maksuttomat työtilat, jotka ovat käytettävissä arkipäivisin klo 8–16. Ne sopivat loistavasti esimerkiksi etätyöskentelyyn, opiskeluun tai freelance-työhön. Coworking-tilat sijaitsevat Söderkullan kartanossa osoitteessa Söderkullantie 701. Tervetuloa taas työskentelemään yhteiskäyttötiloihin 2.12.2024 alkaen.

Muutoshankkeessa muun muassa hiljaisen työskentelyn ja vapaan keskustelun tilat on eriytetty toisistaan. Joulukuussa avautuvissa coworking-tiloissa on hiljaiseen työskentelyyn tilaa 3. kerroksessa ja toinen vapaampaan keskusteluun tarkoitettu tila 2.kerroksessa. Rakennukseen avautuu samalla myös uusi kokoustila kuntalaisten, yritysten ja yhdistysten käyttöön. Kokoustila tulee varattavaksi kunnan Timmi-varausjärjestelmään joulukuun alussa.

Tiedotimme aiemmin, että coworking-tilat olisivat käytettävissä jo syyskuussa 2024, mutta Söderkullan kartanon 1. kerrokseen tehtävien korjausten takia yhteiskäyttötilojen käyttöönottoa on päätetty siirtää. Korjaustöistä aiheutuu merkittävää meluhaittaa syksyn aikana, mikä häiritsisi työskentelyä coworking-tiloissa. Ensimmäisessä kerroksessa tehdään syksyn aikana vanhojen WC-tilojen purku- ja korjaustöitä. Korjaustöitä tehdään myös rakennuksen pääaulan läheisyydessä, josta kuljettaisiin coworking-tiloihin. Näistä syistä uudistetut tilat avataan joulukuussa.

Linkki:
Coworking-tilojen sivut sipoo.fi:ssä

Viimeksi muokattu 29.08.2024