Sipoon Veden asiakaspalvelu siirtyy käyttämään puhelinaikoja 28.10. lähtien

Sipoon Veden laskutuksen asiakaspalvelun palvelunumero otetaan käyttöön 28.10. lähtien. Uudistuksen tarkoituksena on selkeyttää laskutuksen asiakaspalvelun työntekoa. Palvelunumero antaa asiakkaille selkeät ajankohdat, jolloin he voivat olla yhteydessä puhelimitse Sipon Veden laskutukseen. Puhelinaikoina numeroon vastaa useampi työntekijä.

Laskutuksen asiakaspalvelun uusi palvelunumero on 09 2353 6026. Samalla nykyinen toimialasihteerin puhelinnumero poistetaan käytöstä. Palvelunumerossa vastataan seuraavasti:

  • ma klo 12–13
  • ti klo 9.30–10.30
  • to klo 12–13

Samalla tarkoituksena on ohjata asiakkaita käyttämään tehokkaammin Sipoon kunnan verkkopalveluita. Uuden palvelunumeron myötä sähköisesti tulleihin yhteydenottoihin saadaan vastattua tehokkaammin. Sipoon Kunnan Oma asiointi on tietoturvallisin kanava asioida ja hoitaa omia asioitaan.

Laskutuksen palvelunumeron ja puhelinaikojen käyttöönotto ei vaikuta vesilaitoksen vikailmoitus- ja työtilausnumeroihin. Työtilaus- ja vikailmoitusnumerot vastaavat normaalisti virka-aikana. Liitossuunnitteluasiantuntija vastaa vesi- ja viemäriverkostoon liittymiseen liittyvistä asioista, kuten liitoskohtalausunnoista, ja asennuspalvelu vesimittarien asentamisesta.  Vikailmoitukset virka-ajan ulkopuolella hoitaa Sipoon kunnan tekninen päivystysnumero.  

Työtilaus- ja vikailmoituksen puhelinnumerot eivät vastaa laskutukseen liittyviin kysymyksiin.

Sipoon kunnan verkkoasiointipalvelu Oma asiointi on käytettävissä ympärivuorokauden. Omassa asioinnissa voit asioida sekä henkilökohtaisesti että yrityksesi asioissa.
Oman asioinnin kautta pystyt asioimaan muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Liitoskohtalausuntotilaus
  • Ilmoitus Sipoon Vedelle kiinteistön omistajan vaihdoksesta
  • Siirrä eräpäivää – Sipoon Veden laskut
  • Tarkistuspyyntö – onko minulla maksamattomia Sipoon Veden laskuja?
  • Tilaa laskukopio Sipoon Veden laskuista

Kannustamme asiakkaita jättämään vesimittarilukeman sähköisesti aina kun mittarilukeman ilmoittaminen on syksyisin ajankohtaista.

Pääset tutustumaan Sipoon Veden palveluihin sekä yhteystietoihin verkkosivuilta.

Viimeksi muokattu 28.10.2024