Aktuellt från idrotten

Sibbo veckan – Alla kommuninvånares motionsevenemang (Lördag 24.9.2024 kl. 13-15)

Kom med på en rolig motionsdag för hela familjen i Nickby Allaktivitetshall! Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter för alla åldrar, så det finns något för alla. För barnen finns en trygg barnpark där de kan leka medan föräldrarna deltar i olika gruppträningspass eller utnyttjar fri tillgång till gymmet.

Under dagen kan du också delta i olika spel och lekar, koppla av under våra avslappningspass och få en InBody-mätning för att kolla din kroppssammansättning. Och bäst av allt, vår maskot Sibbe Vargen kommer att vara på plats för att glädja både små och stora besökare!

Detta är ett bra tillfälle att tillbringa en aktiv dag tillsammans med familjen och njuta av ett mångsidigt program. Motionsdag är avgiftsfritt för alla. Välkommen med!

Plats: Klocarvägen 5, 04130 Sibbo

Sibboveckan: Instruktion för utegymmet och träning (Tisdag 24.9.2024 kl. 10-11 och 17-18)

Först går vi tillsammans igenom hur man använder utrustningen och efteråt kan du stanna kvar för en ledd träning. Ingen tidigare erfarenhet av gym behövs. Välkommen med!

Plats: Idrottvägen 1, 04130 Sibbo

Ledare: Henriikka Suutarinen (henriikka.suutarinen@sibbo.fi) och Kati Silvast (kati.silvast@sibbo.fi)

Sibbo veckan: Ledd trappträning (Tisdag 24.9.2024 kl. 7.00 – 7.45)

Plats: Söderkullavägen 732, 01150 Söderkulla

Trappträning för morgonpigga är ett energiskt 45-minuterspass för morgonmänniskor. Det inkluderar trappträning och styrkeövningar som förbättrar konditionen och stärker underkroppens muskler.

Avgiftsfritt!

Ledare: Maria Sundman maria.sundman@sipoo.fi