< Ajankohtaista
07.08.2019

Sipoonlahden koulun ympäristössä uusia kulkureittejä – Nyt voit tutustua reitteihin!

Sipoonlahden koulun ympäristössä uusia kulkureittejä – Nyt voit tutustua reitteihin!
Sipoonlahden koulun uusi laajennusosa on otettu käyttöön. Laajentamisen tavoitteena oli rakentaa viihtyisä koulu, joka tarjoaa modernia pedagogiikkaa tukevan avoimen oppimisympäristön. Koulun vanhempien tilojen muutostyöt on aloitettu. Vanha ja uusi osa tulevat muodostamaan yhtenäisen ja tilankäytöllisesti tehokkaan kokonaisuuden. Täysin uudistunut koulu ja oppimisympäristö otetaan käyttöön syksyllä 2020.

Työmaarajaus- ja reittikartta (ks. karttakuva tekstin alla) osoittaa turvalliset reitit koulun ympäristössä. Kehotamme kaikkia liikkujia huomioimaan työmaiden opasteet tarkasti sekä liikkumaan varovasti.

Koululaisten saattoliikenne tapahtuu Söderkullan koulutiellä. Eskarilaiset saatetaan U-mallisella pysäköintialueella kävelytien reunaan, josta jatketaan kävellen piha-alueen kävelyreittejä pitkin koulun oville. Pohjoinen metsäreitti on jouduttu katkaisemaan musiikkiluokan laajennustyömaan takia koulun luoteiskulmalla. Vanhempien luvalla metsäpolkuja pitkin voi kävellä Kalliomäelle johtavalle soratielle, josta hulevesioja ylittäen pääsee nousemaan penkereelle ja jatkamaan edelleen koululle johtavalle kävelytielle. Kartassa on osoitettu risteävän työmaaliikenteen valo-ohjauspiste, jossa täytyy noudattaa erityistä varovaisuutta. Mäntymäen suunnasta tulevat saapuvat kyseiseen valo-ohjattuun kävelytien risteykseen.

Työmaa-aluetta on myös koulun uuden ja vanhan osan rajalla. Vanhalla puolella koulun käytössä on edelleen teknisen työn tilat ja liikuntasali. Turvallista siirtymistä varten työmaan yläpuolella on ylikulkusilta.

Tutustumalla poikkeusreitteihin ja noudattamalla varovaisuutta työmaa-alueiden läheisyydessä oppilaat voivat turvallisesti aloittaa uuden kouluvuoden uudessa hienossa oppimisympäristössä.

Tutustu reitteihin kartalla. Kun klikkaat karttakuvaa, kartta avautuu suurempana.

Hyvää ja turvallista kouluvuotta kaikille!

Lisätietoja:

www.sipoorakentaajakehittaa.fi

https://www.facebook.com/sipookehittaa/

Kehittäminen ja tuki -yksikön projektisuunnittelija anu.tuovinen@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
09.08.2019