< Ajankohtaista
09.01.2020

Sipoossa suunnitellaan Leppätien kielikylpypäiväkodin siirtämistä syksystä 2020

Sipoon kunnan varhaiskasvatuspalvelut esittää tammikuussa 2020 sivistysvaliokunnalle Leppätien päiväkodin toiminnan siirtämistä päiväkoti Pikkusydämeen (Eteläinen koulutie 3, Sipoo). Siirto tapahtuisi elokuussa 2020 toimintakauden alkaessa ja olisi väliaikainen ratkaisu toistaiseksi.

Leppätien kielikylpypäiväkodin nykyinen rakennus (Oravakuja 4, Sipoo) on peruskorjauksen tarpeessa. Kunnan Toimitilat -yksikkö on linjannut, ettei rakennuksen korjaaminen ole enää kannattavaa. Rakennukseen pitäisi tehdä laajoja korjauksia ulkopuolelle, rakenteisiin ja sisätiloihin. Nykyinen kunto voi johtaa myös sisäilman laadun heikkenemiseen. Samaan aikaan Päiväkoti Pikkusydämessä on toistaiseksi tiloja vapaana Leppätien päiväkodille.

Jos sivistysvaliokunta hyväksyy esityksen toiminnan siirrosta, tiedotetaan vanhempia käytännön järjestelyistä tarkemmin helmikuussa 2020. Kun määräaikaisen järjestelyn jälkeistä pysyvää ratkaisua valmistellaan aikanaan, huoltajien näkemyksiä tullaan kuulemaan Leppätien kielikylpytoiminnan sijoittumisesta.

Lisätietoja varhaiskasvatukseen liittyen:

Mervi Keski-Oja
Varhaiskasvatuspäällikkö
Sipoon kunta / Varhaiskasvatuspalvelut
Puhelin 050 362 5279
mervi.keski-oja@sipoo.fi

Lisätietoja kiinteistöön liittyen:

Henna Martikainen
Asiakaspalvelupäällikkö
Sipoon kunta/toimitilat
Puhelin 050 383 0793
henna.martikainen@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
10.01.2020