< Ajankohtaista
17.06.2020

Kunnanjohtaja: ”Kiitos sipoolaisille koronavirusrajoitusten noudattamisesta”

Kunnanjohtaja: ”Kiitos sipoolaisille koronavirusrajoitusten noudattamisesta”
Sipoon kunta haluaa kiittää sipoolaisia koronaviruksen torjuntaan liittyvien suosituksien ja rajoituksien noudattamisesta.

−Monet palvelumme avautuivat uudelleen kesäkuun alussa ja kokemukset ovat hyviä. Palveluissamme asioineet sipoolaiset näyttävät muistavan noudattaa turvavälejä hyvin ja huolehtivan käsihygieniasta. Kiitos kaikille rajoitusten ja suositusten noudattamisesta niin nyt kesällä kuin aiemmin keväälläkin, sanoo Sipoon kunnanjohtaja Mikael Grannas.

Grannas muistuttaa sipoolaisia huolehtimaan juhannuksenakin niin omasta kuin muiden turvallisuudesta.

-Jos mahdollista, kannattaa juhlia ja tavata läheisiä ulkona turvavälit huomioiden. Vaikka poikkeusolot Suomessa ovatkin nyt virallisesti päättyneet, ei vaara tai epidemia ole vielä ohi, Grannas sanoo.

Päivystysapu-puhelinpalvelu palvelee juhannuksena

Juhannuksen pyhien aikana sipoolaisia palvelee koronavirusepäilyissä kuin muissakin kiireellisissä terveysasioissa Päivystysapu-puhelinpalvelu numerossa 116 117. Sipoon terveyskeskuksen puhelinpalvelu ja kiirevastaanotto palvelevat vain arkisin klo 8-18 numerossa 09 2353 6001.

Sipoon koronavirustestauspiste Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla on jatkossa auki vain arkisin klo 9-15. Testauspisteen viikonloppuaukioloa ei koeta tällä hetkellä enää tarkoituksenmukaiseksi. Testauspiste palvelee ajanvarauksella lähetteen testaukseen saaneita.

Juhannuksena ja jatkossa muutenkin viikonloppuisin ja arkipyhinä asiakkaita voidaan ohjata tarvittaessa näytteenottoon HUS:in muille näytteenottopisteille.


Viimeksi muokattu
17.06.2020