< Ajankohtaista
22.06.2020

Yrityssuunnistus tutustuttaa sipoolaisiin yrityksiin elo-syyskuussa

Yrityssuunnistus tutustuttaa sipoolaisiin yrityksiin elo-syyskuussa
Sipoossa järjestetään jälleen Yrityssuunnistus elo-syyskuussa. Tule sinäkin mukaan suunnistamaan ja tutustumaan paikallisiin yrityksiin sekä oman kylän toimijoihin.

Yrityssuunnistuksessa vieraillaan omaan tahtiin eri yritysrasteilla viiden viikon aikana ja kerätään rasteja tapahtumaan osallistuvista yrityksistä. Samalla tutustutaan oman kylän ja kunnan palveluihin. Kaikkien suunnistajien kesken arvotaan palkintoja, jotka sisältävät sipoolaisten yritysten tuotteita ja palveluita.

Suunnistusaika on 3.8.–5.9.2020 ja tapahtuman järjestävät Sipoon kunta ja Sipoon Yrittäjät ry. Tapahtuma-aika on pitkä koronaviruspandemian takia, jotta voidaan turvata suunnistajien riittävän eriaikainen liikkuminen.

Sipoon kunnan yrityskoordinaattori Henna Piilo kertoo, että yrityssuunnistuksen tarkoituksena on tehdä sipoolaisia yrityksiä tutuksi kuntalaisille.

− Varsinkin tällaisena poikkeuksellisena aikana oman kylän ja kunnan palveluiden tukeminen on entistäkin arvokkaampaa. Yritysrastiksi voi ilmoittautua mikä tahansa yritys tai yrittäjä mistä päin tahansa Sipoosta. Yrityksellä tai yrittäjällä täytyy vain olla jokin myymälä, toimisto tai muu paikka, jossa suunnistajat voivat vierailla aukioloaikoina, sanoo Henna Piilo.

Suunnistajana tapahtumaan ovat tervetulleita osallistumaan niin sipoolaiset kuin vieraspaikkakuntalaisetkin. Kaikki yritysrastit ja ohjeet rastien keräämiseen julkaistaan kunnan verkkosivuilla viimeistään 31.7. Sivulla on myös ohjeet yrittäjille ja linkki, jonka kautta yrityksen voi ilmoittaa mukaan yritysrastiksi. Yritysten ilmoittautumisaika päättyy 15.7.2020.

Suunnistuksella on myös oma tapahtuma Facebookissa.

Muistathan noudattaa suunnistaessasi hyvää käsi- ja suuhygieniaa sekä turvavälejä. Jääthän kipeänä kotiin!

 

Lue lisää Yrityssuunnistuksesta »


Viimeksi muokattu
24.06.2020