< Ajankohtaista
10.08.2020

Tutustu paikallisiin yrittäjiin Sipoon Yrityssuunnistuksessa

Tutustu paikallisiin yrittäjiin Sipoon Yrityssuunnistuksessa
Elo- ja syyskuussa Sipoossa kierretään kyliä ja tutustutaan paikallisiin toimijoihin. Yrityssuunnistuksessa kerätään rasteja yrityksistä eri puolelta kuntaa ja samalla tuetaan paikallisia yrittäjiä.

Viime viikolla alkaneessa Yrityssuunnistuksessa on mukana 27 yritystä ja yhteensä 31 yritysrastia eri puolilta Sipoota. Suunnistus on käynnissä viiden viikon ajan 3. elokuuta¬–5. syyskuuta. Yrittäjän päivänä lauantaina 5. syyskuuta ahkerimmat suunnistajat palkitaan viikkokohtaisilla palkinnoilla ja kaikkien suunnistaneiden kesken arvotaan yksi pääpalkinto. Yritykset järjestävät myös suunnistuksen aikana tapahtumia ja tarjouksia, joita kannattaa seurata yritysten omissa kanavissa.

Tapahtuman tarkoituksena on tehdä paikallisia toimijoita tutuksi sipoolaisille. Moni yritys on kevään ja kesän aikana kamppaillut poikkeustilanteen aiheuttamien taloudellisten vaikeuksien kanssa, ja suunnistuksen avulla pääseekin näyttämään tukensa oman kylän yrittäjälle. Osallistuvien yritysten joukossa on mukana sekä vanhoja että uusia tuttavuuksia. Uusin tulokas on hyvinvointipalveluita tarjoava Päivänsäde, joka aloitti toimintansa nopeutetulla aikataululla varta vasten yrityssuunnistusta varten.

– On mahtavaa nähdä, että tällaisena poikkeusaikanakin löytyy rohkeita uusia yrittäjiä, iloitsee Sipoon kunnan yrityskoordinaattori Henna Piilo.

Vaikka suunnistusta on takana jo viikko, vielä ehtii hyvin mukaan neljän viikon ajan. Rasteja saa kerätä omaan tahtiin ja haluamassaan järjestyksessä, niin monta kuin itse haluaa. Rasteja kerätään joko skannaamalla rasteilla löytyvä QR-koodi tai keräämällä yritysten leimoja paperilomakkeeseen. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen löydät osoitteesta sipoo.fi tai paperilomakkeesta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Sipoon kunta ja Sipoon Yrittäjät ry.

Katso Yrityssuunnistukseen osallistuvat yritykset


Viimeksi muokattu
10.08.2020