< Ajankohtaista
15.12.2011

HSL:n palvelupisteet avataan Sipoon kirjastoihin

HSL:n matkakortin palvelupisteet avataan Sipoon kirjastoihin Nikkilään ja Söderkullaan maanantaina 19.12. Kirjastoista voi hankkia matkakortin ja ladata sille kausilippuja ja arvoa eli rahaa.

Nikkilässä matkakortteja myydään pääkirjaston aukioloaikana (ma–to 9–20, pe 9–16, la 9–15), Söderkullan kirjastossa maanantaisin ja tiistaisin klo 16–20. Sipoolaiset voivat asioida myös HSL:n palvelupisteissä Itäkeskuksessa tai Rautatientorilla sekä Espoon ja Vantaan yhteispalveluissa.

 

Kortin hankkimisen jälkeen sen voi ladata myös Sipoon R-kioskeilla. Tammikuussa kortteja aletaan ladata Nikkilän K-market Basilikassa sekä Nikkilän ja Söderkullan S-marketeissa. Luettelo kaikista matkakortin myyntipisteistä löytyy HSL:n verkkosivuilta.

 

Matkakortti-infoa Sipoon marketeissa 19.12.

 

HSL tuo kaksi infopistettä Sipooseen maanantaina 19.12. klo 15 - 20. HSL:n edustajat ovat Nikkilän K-market Basilikan ja Söderkullan S-marketin auloissa kertomassa matkakortista ja sen käytöstä. Tilaisuuksissa ovat mukana myös Sipoon kunnan joukkoliikenteen asiantuntijat vastaamassa sipoolaisten mahdollisiin kysymyksiin.

 

Matkakortilla kaikki matkat

 

HSL:n matkakortin kausi- ja arvoliput tulevat käyttöön Sipoon bussiliikenteessä vuoden alussa, kun HSL:n kolmas vyöhyke laajenee Sipooseen. HSL:n matkakortin hankkiminen hyödyttää erityisesti opiskelijoita sekä niitä sipoolaisia, jotka käyttävät liityntäyhteyttä HSL-alueen joukkoliikenteeseen. Lippujen hinnat laskevat ja yhdellä kortilla voi maksaa kätevästi kaikki matkat.

 

Sipoon lisäksi HSL:n matkakortilla voi maksaa Keravan, Vantaan, Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen joukkoliikenteessä. Matkakortti kelpaa bussissa, metrossa, lähijunassa, ratikassa ja Suomenlinnan lautalla.

 

Matkakorttiesite kaikkiin Sipoon kotitalouksiin

 

HSL jakaa matkakorttiesitteen kaikkiin sipoolaisiin kotitalouksiin perjantaina 16.12. Esite on kaksikielinen ja siitä saa perustiedot HSL:n matkakortin hankkimisesta ja käytöstä. Tarkempaa tietoa löytyy HSL:n verkkosivuilta sekä matkakortin palvelupisteissä jaossa olevista esitteistä. Puhelimitse neuvontaa saa HSL:n matkakorttineuvonnasta puh. (09) 4766 4000. Puhelinneuvonta on auki ma–pe klo 7–19 ja la–su klo 9–17.

 

 

 


Viimeksi muokattu
16.12.2011