< Ajankohtaista
20.01.2014

Kurkistus Sipoon kulttuurikevääseen 2014

Sipoon Kulttuuripalvelujen tapahtumatarjonta on koottu erilliseen esitteeseen josta voi kätevästi poimia kevään tapahtumatärpit. Jokaiselle on tarjolla jotakin kiinnostavaa katseltavaa, kuunneltavaa tai koettavaa.

Esitteestä löydät sekä Topeliussalin että Sipoon kirjastojen tapahtumat. Esite on haettavissa Nikkilän ja Söderkullan kirjastoista 20.1.14 lähtien.

Uutuuksiin kuuluu ensimmäistä kertaa järjestettävä Sipoon Stand up -festivaali (24-25.1). Kaksipäiväsen tapahtuman aikana esityksiä nähdään sekä suomeksi ja ruotsiksi. Lavalle nousee komiikan rautaisia ammattilaisia, jotka pitävät huolen siitä, että yleisöllä on hauskaa. Esiintyjinä tapahtumassa loistavat Ismo Leikola, Riku Sottinen, Jussi Simola, Jape Grönroos, Fredi Lilius, Anders Helenius sekä huikea Fredrik Andersson, joka saapuu tapahtumaan Ruotsista asti.

Topeliussalissa tarjolla useita konsertteja
Huhtikuussa (14.4) yleisölle tarjotaan harvinaista herkkua, kun linnanjuhlissakin suuren suosion saanut Saaga Ensemble konsertoi Topeliussalissa klo 19. Mittavassa kokoonpanossa nähdään muun muassa sipoolainen laulaja Soila Sariola Rajaton-yhtyeestä. Liput ovelta 10 €.
Topeliussalin kevätohjelmistosta löytyy musiikkipuolelta myös erilaisia kitarakonsertteja, esim. C.M. Bellmanin- konsertti (1.3) jossa kuullaan Fredmanin epistoloita ja lauluja. Esiintyjinä Pentti Hildén, Pauliina Fred ja Markus Pelli.
Huhtikuun alussa (3.4) diplomikitaristi Janne Lehtinen järjestää paikallisen kitaravirtuoosin Ole Halénin muistolle konsertin ja lavalla nähdään iso joukko Halénin muusikkokavereita.
Ystävänpäivänä (14.2) klo 19 tarjoamme ilmaiskonsertin jossa kuullaan muun muassa Björn Afzeliuksen ja Mikael Wiehen musiikkia. Mikin taakse pääsee loistamaan bändi nimeltään Möllers Double Trouble.

Sipoon Elokuvakerhon esitykset lapsille ja Kansalaisopiston taideluennot Topeliussalissa jatkuvat kevään mittaan tuttuun tapaan.

Lisätietoja: Katja Sågbom, kulttuurituottaja, katja.sagbom@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
20.01.2014