< Ajankohtaista
10.03.2014

Sipoon parhaat urheilijat palkittu

Sipoon vuoden 2013 parhaat urheilijat palkittiin maanantaina 10.3.2014 kunnanvaltuuston kokouksen yhteydessä.

Vuoden paras urheilija 2013 on taido-ottelija Henrika Ylirisku Kirkonkylästä (synt. 1976). Ylirisku palkittiin esinepalkinnolla ja 1500 euron harjoitusapurahalla. Ylirisku voitti Taidon tenkain Suomen joukkuemestaruuden ja ottelun sekä tenkain MM-joukkuehopeamitalin. Lisäksi hän voitti henkilökohtaisissa kilpailuissa SM-hopeaa liikesarjoissa ja SM-pronssia ottelussa.

Sipoon paras naisjuniori vuonna 2013 on voimanostaja/yleisurheilija Susanna Törrönen Nikkilästä (synt. 1998). Hänen edustamansa seura voimanostossa on If Sibbo-Vargarna rf ja yleisurheilussa Esbo IF. Vuonna 2013 hän sai mm. juniorien MM-kultaa, juniorien SM-kultamitaleja ja avoimen sarjan SM-kultaa. Lisäksi hän teki juniorien maailmanennätyksen penkkipunnerruksessa, tulos on myös avoimen luokan Suomen ennätys.

Sipoon paras miesjuniori vuonna 2013 on Jääkiekkoilija Robin Ullberg Söderkullasta (synt.1996). Vuonna 2013 hän voitti B-junioreiden SM-hopeaa Espoo Bluesissa ja pelaa U18 maajoukkueringissä.

Seuraavat menestyneet junioriurheilijat palkittiin myös:

Alanko Valtteri
Alanko Vilma
Blomberg Max
Blomster Anders
Halme Sasu
Halonen Lasse
Nummela Robert
Olenius Henry
Pasanen Henri
Skog Isak
Skog William
Sundén Marc
Therman Susanna
Ylöstalo Elias


Vapaa-ajanjaosto myönsi myös 1000 euron harjoitusapurahan EM-kultamitalisti kilpaveneiljijä Olle Martinille. EM-hopeaa saavuttaneelle ampujalle Tomi Korvelle ja PM-kultaa saavuttaneelle thainyrkkeilijä Gia Winbergille myönnettiin molemmille 500 euroa harjoitusapurahaa.

Vapaa-ajanjaosto palkitsi myös ansioituneen veteraaniyleisurheilijan Pauli Ahokkaan esinepalkinnolla.

 

 

 


Viimeksi muokattu
13.03.2014