< Ajankohtaista
17.04.2014

Frisbeegolfkausi potkaistaan käyntiin Sipoossa 26.4

Sipoon kunnan liikunta- ja nuorisopalvelut järjestää lauantaina 26.4.2014 kello 11-13 frisbeegolfkauden avauksen sekä Söderkullan että Nikkilän frisbeegolfradoilla. Tapahtumassa on mahdollista joko tutustua lajiin tai syventää osaamistaan draivikoulussa ja puttauspajalla. Halukkaille on tarjolla myös frisbeen mieleisekseen tuunaamista ja kauden avauskilpailu.

Suomessa frisbeegolf on noussut nopein harppauksin suosituksi vapaa-ajanviettotavaksi, se onkin  yksi nopeimmin Suomessa kasvavista urheilulajeista. Sipooseenkin on viime vuosina rakennettu kaksi 12-väyläistä Frisbeegolfrataa. Radoista vanhempi sijaitsee Söderkullassa ja se on osin uusittu kuluvan kevään aikana. Uudempi rata valmistui viime kesänä Nikkilään. Kuntalaiset ovat löytäneet molemmat radat hienosti ja radoilta kuuluukin tasaisesti maalikorin helähdyksiä. Toisaalta pelaamaan mahtuu vielä lisää niin aloittelijoita kuin lajin konkareitakin.  Frisbeegolf sopii lajina lähes kaikille ja eritasoiset pelaajat voivat hyvin pelata yhdessä, pelikokemuksen siitä kärsimättä.  Lajin aloituskynnys on matala, toimivat jalat ja kädet riittävät. Sipoossa kokeilunhaluiset voivat lainata pelivälineitä sekä Nikkilän että Söderkullan kirjastoista.

Kauden avajaistapahtuma järjestetään molemmilla radoilla on Söderkullassa  harjoitellaan pitkiä ja tarkkoja heittoja ohjatussa draivikoulussa ja Nikkilässä taas opetellaan lähipeliä puttipajalla. Perheen pienimmät ja miksei isommatkin voivat tuunata frisbeestä mieleisensä tuunauspajalla. Ensimmäisille tarjotaan tuunattavat kiekot. Paikalla on myös kunnan liikuntatoimen edustajia, joita voi nykäistä hihasta ja kysellä lajista tai radan rakentamisesta,  antaa palautetta tai jutustella muuten vain mukavia.  Viikonlopun aikana myös kisaillaan leikkimielisesti ja tuloksensa  kirjanneiden kesken arvotaan palkintoja. Palkitut ja kilpailun tulokset julkaistaan myöhemmin Kunnan nettisivuilla. Molemmilla radoilla on myös tietoa lajin säännöistä ja siihen liittyvästä etiketistä.

Ratojen osoitteet:

Nikkilä: Kartanontie, 04130 Sipoo

Söderkulla:  Neiti Miilin tie 3, 01150 Söderkulla

 

Frisbeegolfkauden avajaiset

Lauantaina 26.4.2014 kello 11-13, Nikkilä ja Söderkulla

Ohjelma:

Mehua

11-13  Infoa radasta ja lajista,

11-13 Nikkilässä puttipaja halukkaille, Söderkullassa draivikoulu

11-13 Kiekon tuunausta, nopeimmille tarjotaan tuunattava frisbee

La-Su Kisa, kiekko koriin ja nimi vihkoon. Parhaille mainetta ja kunniaa. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja.


Viimeksi muokattu
17.04.2014