< Ajankohtaista
26.08.2014

Sipoo mukana Siivouspäivässä lauantaina 30.8.2014

Sipoo osallistuu jälleen Siivouspäivään, joka on kirpputorien ja kierrättämisen ystävien juhlapäivä. Myyntipaikan saa pystyttää kunnan alueelle ja se tulee merkitä Siivouspäivän karttaan. On siis aika siivota kaapit ja laittaa ylimääräinen tavara kiertoon!

Mitä Siivouspäivänä voi myydä?

Mitä tahansa käytettyjä tavaroita, kuten vaatteita, huonekaluja, polkupyöriä, työkaluja, leluja tai kirjoja. Tarjota voi myös vaikkapa tavaroiden korjauspalveluita. Siivouspäivä ei ole kuitenkaan tarkoitettu ammattimaisesti kirpputoritoimintaa harjoittaville yrittäjille eikä uuden tavaran kauppiaille.

Missä tavaroita voi myydä?

Tavaroita voi myydä periaatteessa missä vain, vaikkapa kotona, kadulla, pihalla, työhuoneella tai kerhotilassa. Voit myös perustaa isompia myyntipaikkoja esimerkiksi oman taloyhtiön, kadun tai asuinalueen voimin.

Osallistuminen on näin helppoa:

1. Rekisteröidy ja ilmoita myyntipaikasta www.siivouspäivä.com -sivustolla.

2. Myyntipaikkojen tulee sijaita nk. kovilla pinnoilla, kuten kiveyksillä, asfaltilla tai hiekkakäytävillä. Nurmikoita ei saa vahingoittaa.

3. Yleistä jalankulkua, liikennettä tai muuta alueen käyttöä ei saa haitata.

4. Myyjä vastaa kunnalle ja kolmannelle osapuolelle myyntipaikasta mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta ja haitasta.

5. Myymättä tai kierrättämättä jääneet tavarat on kunkin myyjän vietävä pois yleiseltä alueelta omalla kustannuksellaan välittömästi tapahtuman jälkeen. Sipoon vastaanottopisteitä löydät täältä.

Lisätietoja: Carola Juselius, puh. 09 2353 6211, carola.juselius@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
26.08.2014