< Ajankohtaista
01.09.2014

Kunta tarjoaa keikkatöitä vanhusten- ja terveydenhoidon parissa

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksessa otettiin keväällä käyttöön Kuntarekryn sijaisrekisteri, jossa keikkakalenterin avulla paikataan lyhytaikaisia poissaoloja lastenhoitotyössä. Nyt sijaisrekisteri otetaan käyttöön myös sosiaali- ja terveyspalveluiden hoitotehtävissä.

Sipoon terveyden- ja sairaanhoitopalvelut tähtäävät kuntalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Ikääntyneiden kuntalaisten yksilöllisiin tarpeisiin tarjotaan monipuolisia ja vaikuttavia palveluita hyvän ja ihmisarvoisen elämän tueksi.

Sijaisia tarvitaan usein kotihoitoon, vanhainkoteihin ja terveyskeskuspalveluihin. Keikkatöiden tarve on suurin tehtävissä, jossa laki ja suositukset säätelevät henkilöstön määrää. Kuntarekryn keikkakalenteri-työvälineellä tehostetaan sijaisten työnvälitystä ja sijaisrekisteriin valitut voivat kätevästi netissä ilmoittaa kiinnostuksensa avoimiin sijaisuuksiin tai käyttää tekstiviesti-ilmoittautumista. Tarjolla on pidempiaikaisten sijaisuuksien lisäksi keikkatöitä, joilla paikataan lyhytaikaisia poissaoloja.

Tehtävissä menestyminen edellyttää alan ammatillista koulutusta ja aiempaa kokemusta hoito- ja vanhustyöstä sekä laitoshuoltajilla siivoustyöstä. Sijaistarpeita täytettäessä myös alan opiskelijat huomioidaan. Hoitotyön sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää.

Hakemukset sijaistyöhön lähetetään keskitetysti Kuntarekry –sivustolla. Linkki hakemukseen löytyy kunnan kotisivuilta avoimet työpaikat osiosta.

Lisätietoja: rekrytointisihteeri Kati Hautakorpi, kati.hautakorpi@sipoo.fi, puh. 09 2353 6258.

 

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Viimeksi muokattu
01.09.2014