< Ajankohtaista
22.01.2015

Tule mukaan ulkoilukaveriksi ikääntyneelle!

Sipoon kunnan ikääntyneiden palvelut järjestää yhteistyössä Ingman Groupin kanssa jälleen ulkoilukaverikurssin. Kutsumme mukaan vapaaehtoisia, jotka haluavat tarjota erityisesti kotona asuville ikääntyneille mukavia hetkiä ja hyötyliikuntaa ulkona liikkumisen merkeissä.

Kurssi pidetään keskiviikkona 11.2.2015 klo 17.30–20.00 palvelutalo Elsien kabinetissa (Jussaksentie 18 J). Kouluttajina ulkoilukaverikoulutuksessa toimivat fysioterapeutit Tanja Laine ja Sanna Siltala sekä toimintaterapeutti Antti Lemetyinen. Osallistujille tilaisuus on maksuton. Ingman Group tukee ulkoilukaverikoulutusta antamalla tarvittaessa joko askelmittarin tai kävelysauvat sekä ulkokaverille että ulkoilemaan lähtevälle ikäihmiselle. Ilmoittaudu kurssille viimeistään 10.2.2015.

Mitä ulkoilukaveritoiminta on?

Vapaaehtoinen ulkoilukaveri rohkaisee ikääntynyttä ulkoilemaan ja tarjoaa ulkoiluapua tarvittaessa. Ulkona kävely antaa ikääntyneelle paitsi hyötyliikuntaa myös nautintoa, luontokokemuksia, virkistymistä ja rentoutumista. Ulkoilukaverina toimiminen ei vaadi erityistaitoja - se on osa arkielämää ja luonteva tapa olla yhdessä.

Voit sitoutua toimintaan omien voimavarojesi mukaan. Tule kuulemaan enemmän koulutukseemme!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Fysioterapeutti Tanja Laine, tanja.laine@sipoo.fi, puh. 09 2353 6693.

 

 

 

Kuva: Mia Smolander/Itäväylä


Viimeksi muokattu
22.01.2015