< Ajankohtaista
22.04.2015

Lastensuojelun tiimi valittiin vuoden työyhteisöksi Sipoon kunnassa

Kunnan johtoryhmä palkitsi lastensuojelun tiimin hyvästä ja arvokkaasta työstä vuonna 2014.

Vuoden 2014 työyhteisön valinta julkistettiin 21.4.2015., jolloin johtoryhmä järjesti lastensuojelulle yllätyksenä kahvitilaisuuden, jossa työyhteisö palkittiin. Tiimi saa itse päättää miten se käyttää 500 euron palkintosumman.

Vuoden työyhteisön valintatapaa ja valintakriteereitä päivitettiin syksyllä 2014. Vuoden työyhteisön valinnan teki kunnan johtoryhmä, osastojen johtoryhmien ehdotusten pohjalta.

Lastensuojelutiimissä on tehty tärkeää työtä niukoilla resursseilla. Kunnan johto on huomannut tiimin ponnistukset. Lastensuojelun tiimi onnistui myös alittamaan vuoden 2014 budjetin, vaikka asiakkuudet lisääntyivät 20 %. Tulos on seurausta määrätietoisesta rakennemuutoksen johtamisesta lastensuojelussa, mikä on edellyttänyt aktiivista sosiaalityötä, henkilöstön sitoutumista ja venymistä tilanteessa, jossa resurssit ovat olleet alimitoitettuja suhteessa työmäärään. Lastensuojelun sosiaalityöntekijät eivät ole saaneet yhtään ylityömääräystä, vaan suoriutuneet työmäärästä joustamalla ja sovittamalla työaikojaan.

Sipoon kunnassa vuoden työyhteisö on valittu vuodesta 2008 lähtien.

Lämpimät onnittelut vuoden työyhteisölle!


Viimeksi muokattu
22.04.2015