< Ajankohtaista
31.01.2018

Suursuonkujalla ja Nikkilän Sydämen alueella reittimuutoksia kaivutyöstä johtuen

Nikkilän Sydämen alueella siirretään kaukolämpöputkea. Työ on nyt edennyt vaiheeseen, jossa kaivutyötä tehdään Suursuonkujalla ja Nikkilän Sydämen ympäristössä. Siirtotyöt alkoivat joulukuussa.

Kevyen liikenteen väylä Suursuonkujalta Nikkilän Sydämelle joudutaan sulkemaan liikenteeltä työn ajaksi. Kaivanto suojataan aidoin ja kaivannon yli pääsee siltoja pitkin. Suursuonkujan ajokaistat ovat vuorotellen pois käytöstä. Putken linjaus ja kulkureitit ovat merkittynä oheiseen karttaan.

Meluavaa työtä tehdään arkisin klo 7-16 välisenä aikana. Työmaalla tulee olemaan kaivinkone- sekä kuorma-autoliikennettä. Rakennusaikana tulee noudattaa varovaisuutta työmaa-alueella liikkuessa ja seurata opasteita.

Kaukolämpölinjan siirtäminen liittyy Nikkilän Sydämen alueella tehtäviin rakentamishankkeisiin, jotka käynnistyvät kevään ja kesän 2018 aikana. Kaukolämpölinja siirretään kulkemaan tulevien kevyen liikenteen väylien alla. Siirtotyö ei vaikuta olennaisesti Nikkilän lämmönjakeluun. Kaivuu- ja siirtotyöstä vastaa Keravan Energia.

Lisätietoja:

Keravan Energian yhteyshenkilö:
Aleksi Törmänen
Kaukolämpösuunnittelija
Keravan Energia Oy
040 8204 955

Sipoon kunnan yhteyshenkilö:
Pasi Kanerva
Rakennuttajainsinööri
Sipoon kunta
0500 686 757


Viimeksi muokattu
31.01.2018