< Ajankohtaista
16.02.2018

HSS Media ja Sipoon kunta ovat lanseeranneet uuden blogiportaalin

HSS Media ja Sipoon kunta ovat lanseeranneet uuden blogiportaalin
Sipoon kunta haluaa olla lähempänä kuntalaisia kehittämällä sisäistä ja ulkoista viestintää ja markkinointia. Kunta on luonut yhteistyössä HSS Median kanssa täysin uudenlaisen digitaalisen kohtaamispaikan kuntalaisille Sipoossa.

Blogialusta ja vuorovaikutuskanava #MySipoo on paikka, jossa kuntalaiset voivat uudella tavalla tutustua arkielämään kunnassa sekä luoda vuorovaikutusta ja yhteisöllisyyttä. Kunta haluaa toimia tässä aktiivisena mahdollistajana. Kuntalaiset voivat blogata #MySipoo-sivustolla, mistä he itse haluavat. #MySipoo julkaistiin tänään aamulla. Voit tutustua siihen osoitteessa mysipoo.sipoo.fi. (Huom. Eikö blogiportaali näy kunnolla? Päivitä internetselaimesi tai käytä toista selainta.)

Uraauurtavaa yhteistyötä

#MySipoo on kehitetty yhteistyössä HSS Median kanssa ja rakentuu mediayrityksen menestyneen ja arvostetun blogialustan Sevendays.fi:n pohjalle.

”Me raivaamme tietä yhdessä. Vaikka emme tiedä, mihin tämä johtaa, tiedämme, että tämä on meille oikea suunta. #MySipoon tavoitteena on myös kutistaa etäisyyttä kunnan työntekijöiden ja asukkaiden välillä, sanoo Sipoon kunnanjohtaja Mikael Grannas.

”Kehitys on kulkemassa viestinnästä kohti vuorovaikutusta ja olemme kuntana mielellämme tämän kehityksen aallonharjalla, Grannas lisää.

Blogikonsepti Sevendays lanseerattiin vuonna 2015, ja HSS Media on iloinen, että pidetylle palvelulle on löydetty uusia mahdollisuuksia.

”On sekä rohkeaa, että viisasta Sipoolta on ensimmäisenä mukana, kun Sevendays-toimintamallia kehitetään. Meille tämä on tervetullutta, uutta yhteistyötä, joka tuntuu luonnolliselta. Kun puhumme viestinnästä ja vuorovaikutuksesta näyttää mediatalon ja kunnan arki samankaltaisemmalta, kun moni ehkä luuleekaan. Me toivomme, että #MySipoo avaa silmiä uudenlaiselle vuorovaikutukselle myös muissa kunnissa, sanoo HSS Median toimitusjohtaja Anna-Mari Karhunen.

Haluaisitko sinä blogata #MySipoossa?

Jos sinä haluaisit blogata, vlogata tai vaikka tehdä podcasteja #MySipoo-portaaliin, ilmoita kiinnostuksestasi osoitteeseen (sofie.sergelius@hssmedia.fi) niin pääset mukaan. Voit blogata mistä tahansa, kunhan aihe on tavalla tai toisella relevantti sipoolaisille. Kun ilmoittaudut mukaan, kerro, mistä olet kiinnostunut (blogista, videoblogista tai podcastista) ja mitä aiheita käsittelisit.

Lisätiedot:
Kunnanjohtaja Mikael Grannas, Sipoon kunta, 040 752 9803
Toimitusjohtaja Anna-Mari Karhunen, HSS Media, 050 346 3637


Viimeksi muokattu
16.02.2018