< Ajankohtaista
12.03.2018

Uusi kokoustila Juhlatalossa Sipoossa - ehdota nimeä!

Uusi kokoustila Juhlatalossa Sipoossa - ehdota nimeä!
Juhlataloon on valmistunut uusi kokous- ja monikäyttötila sekä uusia kokoushuoneita. Uudet tilat ja koko Juhlatalo ovat sipoolaisten ja kenen tahansa muunkin vuokrattavissa. Uudelle kokous- ja monikäyttötilalle etsitään nyt nimeä nimikilpailulla!

Uusien tilojen remontointi on ollut jatkoa hankkeelle, jossa Jokipuistossa sijaitseva Juhlatalo saneerattiin kuntalaisten käyttöön. Hankkeesta on päätetty vuonna 2016. Juhlatalossa olleet hukkatilat on nyt muunnettu kokous- ja monikäyttötiloiksi.

Sekä yksityiset ihmiset että järjestöt, yhdistykset ja yritykset voivat vuokrata Juhlataloa kunnalta. Uudet kokoustilat tulevat vuokrattavaksi Sipoo-talo -portaalin kautta kevään aikana. Sipoo-talo on portaali, josta löydät kattavasti sipoolaiset kokous-, tapahtuma- ja juhlatilat.

Myös valtuuston käytössä

Uusi kokous- ja monitoimitila tulee toimimaan myös kunnanvaltuuston kokoussalina. Juhlatalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva tila on ollut aikoinaan käytössä sairaala-alueen liikuntasalina. Tila otetaan käyttöön ensimmäisen kerran tänään (26.2.), kun valtuusto kokoustaa salissa.

–Olen ylpeä, että Nikkilän Juhlatalo on nyt saatu kokonaisuudessaan arvoiseensa kuntoon. Toivon, että uusista kokoustiloistakin tulee kaikkien sipoolaisten yhteistä tilaa, jota ihmiset, yhdistykset ja yrityksen hyödyntävät. Valtuustosalien ja yksin kunnalle varattujen kokoustilojen aika on ohitse. Monikäyttöisyyttä ja tilatehokkuutta on vaadittava kaikilta kunnan toimitiloilta, sanoo valtuuston puheenjohtaja Heikki Vestman.

Vestman kertoo, että Juhlatalon uusi kokous- ja monitoimitila mahdollistaa myöhemmin valtuuston kokousten parempilaatuisen striimauksen, valtuuston kyselytunnin käyttöönoton ja myös muiden valtuuston tilaisuuksien avaamisen nettiin.

Nimikilpailu alkaa

Uudesta kokous- ja monitoimitilasta järjestetään kaikille avoin nimikilpailu. Ehdota nyt uudelle tilalle nimeä. Voit ehdottaa nimeä tämän linkin kautta.

Nimiehdotusta pohtiessa on hyvä huomioida nimen toimiminen sekä suomeksi että ruotsiksi (riittää, kun mainitset ehdotuksessasi nimen yhdellä kielellä). Voittaja palkitaan maineen ja kunnian lisäksi uusilla Sipoo-tuotteilla. Voittajan valitsee kunnanjohtaja, valtuuston puheenjohtaja ja kunnanhallituksen puheenjohtaja.

Kilpailu on avoinna 18.3.2018 saakka. Voit tutustua täällä kilpailun sääntöihin.

Lisätiedot:
Kunnanjohtaja Mikael Grannas, puh. 040 752 9803, mikael.grannas@sipoo.fi
Valtuuston puheenjohtaja Heikki Vestman, puh. 040 507 0757, heikki.vestman@sipoo.fi

Lisätiedot Sipoo-talosta ja nimikilpailusta:
Vt. kuntatekniikan päällikkö, toimialan kehittämispäällikkö Lari Sirén, 040 191 4443, lari.siren@sipoo.fi

Lisätiedot kokoustilan remontista:
Rakennuttajainsinööri Pasi Kanerva, 0500 686 757, pasijuhani.kanerva@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
12.03.2018