< Ajankohtaista
06.03.2018

Seuraa rakennushankkeiden etenemisistä Sipoon nettisivuilta

Kysyimme pienellä kyselyllä, mistä haluaisit seurata rakentamisen etenemistä, tutustua rakennushankkeisiin ja lukea työmaiden aiheuttamista poikkeusjärjestelyistä. Kysely oli auki kunnan nettisivuilla 2.-18.2.2018, ja kyselyyn vastasi yhteensä 76 henkilöä.

Vastauksista kävi ilmi, että suurin osa vastaajista toivoi löytävänsä tiedot rakennushankkeiden etenemisestä kunnan virallisilta nettisivuilta ja sosiaalisesta mediasta. Poikkeusreiteistä tiedottaessa vastaajat kokivat kunnan nettisivut ja sosiaalisen median toimivaksi kanavaksi. Lisäksi asukastilaisuudet ja paikan päällä olevat infotaulut nähtiin hyvinä vaihtoehtoina.

Sipoossa alkaa kevään ja kesän 2018 aikana kaksi useista työmaista koostuvaa rakennushankkeiden kokonaisuutta. Rakentaminen sijoittuu Nikkilän Sydämen alueelle ja Miilin alueelle Söderkullassa. Rakennushankkeiden tavoitteena on luoda viihtyisämpiä ja toimivampia koulu- ja liikuntatiloja sekä entistä monipuolisempia palveluita.

Tulemme keskittämän tiedottamisen Sipoon kunnan virallisille nettisivuille ja sosiaalisen median kanaviin sekä hyödyntämään sidosryhmien tiedotuskanavia ja viestintää. Kunnan nettisivuilla tarkoitamme sipoo.fi- ja Sipoo rakentaa ja kehittää -www.sivuja. Lisäksi asukastilaisuuksissa kuntalaisilla on mahdollisuus päästä tutustumaan tarkemmin alkaviin rakennushankkeisiin.

Parhaiten pääset tutustumaan Sipoo rakentaa ja kehittää -www-sivuilla rakennushankkeisiin ja seuraamaan työmaiden etenemistä. Päivitämme tärkeimmät tiedotteet Nikkilän Sydämen alueen ja Miilin alueen sivuille. Sipoo rakentaa ja kehittää löytyy myös Facebookista. Liitämme sinne ajankohtaiset tiedotteiden lisäksi muuta hyödyllistä tietoa.

Tiedottamisessa kaikki tärkeimmät tiedotteet julkaistaan sipoo.fi-nettisivuilla "uutiset"-otsikon alla sekä jaetaan Sipoon kunnan Facebook-sivulla. Erityisesti koulujen ja päiväkotien arkeen ja lasten kulkemiseen ja saattoliikenteeseen liittyvissä tiedotteissa hyödynnämme Wilma-järjestelmää ja teemme yhteystyötä päiväkotien ja koulujen henkilökunnan kanssa.

Käy seuraamassa Nikkilän Sydämen alueen ja Miilin alueen rakennustyömaiden etenemistä Sipoo rakentaa ja kehittää www-sivuilta ja Facebookissa.

Sipoo rakentaa ja kehittää on myös mukana kunnan virallisissa asukastapahtumissa.


Viimeksi muokattu
06.03.2018