< Ajankohtaista
14.03.2018

Sibbe-susi sai uudet vaatteet

Sipoon kunnan maskotti Sibbe-susi on uudistunut. Sibbe on saanut uuden ilmeen ja uudet vaatteet.

Sibbellä on nyt pyöreämmät silmät ja entistä ystävällisempi olemus. Sibbe pukeutuu jatkossa useimmiten mustikan väriseen haalariin, jota koristaa Sipoon uusi logo. Sibbe-susi kertoo tykästyneensä uuteen "lookkiinsa".

-On niin mukava saada välillä uutta vaatetta päälle. Asun metsässä niin kuin muutkin sudet, ja siellä eläessä vaatteet tarttuvat milloin mihinkin oksaan, repeytyvät ja joskus mutaantuvat telmiessä muiden sudenpentujen kanssa, Sibbe-susi sanoo.

Metsän lisäksi Sibben luontaista elinympäristöä ovat kunnan tapahtumat, joista suden voi usein bongata.

-Toivottavasti tavataan pian, Sibbe sanoo.

Sillä välin uuteen Sibbeen voi tutustua väritystehtävän parissa. Voit tulostaa tästä linkistä väritettäväksi sopivan Sibbe-suden kuvan. Kuvassa Sibbe-susi on ollut työmaahommissa ja asiaankuuluvasti kypärä turvavarusteenaan.

Sibben uudistus on osa Sipoon brändiuudistusta. Kunnanhallitus hyväksyi Sibbe-suden osaksi Sipoon brändikäsikirjaa kokouksessaan eilen (13.3.2018).

Sibbe-susi on sympaattinen piirroshahmo, jonka avulla Sipoon kunta viestii pääasiassa lapsille. Sibbeä voidaan käyttää myös vuorovaikutustilanteissa, kun puhutellaan suoraan asiakasta. Sibbe-suden on toteuttanut kuvittaja ja taiteilija Petteri Mattila Taidepalvelu Dipinto Oy:stä.

Lisätiedot:
Johdon assistentti Carola Juselius, 040 191 4205, carola.juselius@sipoo.fi
Tiedottaja Paula Ropponen, 040 191 4598, paula.ropponen@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
14.03.2018