< Ajankohtaista
16.03.2018

Osallistu Nikkilän linja-autoterminaalin suunnitteluun!

Iso Kylätie Nikkilässä uudistuu kesällä 2018, kun Kuntalan edustalle rakennetaan linja-autojen katuterminaali ja tasauspysäkki sekä aloitetaan katualueen peruskorjaus Nikkiläntien ja Suursuonkujan välisellä osuudella.

Nikkilän linja-autoterminaali koostuu neljästä pysäkkilaiturista ja niihin liittyvistä odotusalueista. Alueelle istutetaan uusia puita, rakennetaan pyöräpysäköintiä ja parannetaan turvallisuutta mm. lisäämällä valaistusta. Nikkilässä liikennöivien HSL:n linja-autojen lähtö- ja päätepysäkki siirtyy syksyllä 2018 vanhalta linja-autoasemalta uuteen terminaaliin.

Terminaalialueen ja katualueen katusuunnitelmat ovat nähtävillä osoitteessa https://www.sipoo.fi/fi/asuminen_ja_ymparisto/katu-_ja_viheralueet/katujen_rakentaminen/nahtavilla_olevat_katusuunnitelmat ja niistä voi jättää muistutuksia 1.4.2018 asti.

Minkälaisen pysäkkiympäristön sinä haluaisit? Kyselyssä voit tutustua pysäkkiympäristön vaihtoehtoihin havainnekuvan avulla ja valita vaihtoehdoista itsellesi mieleisimmät. Vaihtoehtoja selataan klikkaamalla hiirellä kuvan alla olevia tekstilaatikoita. Lopuksi paina "Lähetä kuva"-painiketta.

Kyselyyn voi vastata 1.4.2018 asti. Tulokset julkistetaan Sipoon internetsivuilla huhtikuussa. Pysäkkiympäristö suunnitellaan kyselyn tulosten perusteella. Kyselyn on laatinut Sipoon kunnan toimeksiannosta Villi Vyöhyke ry.

Lisätietoa hankkeesta: www.sipoorakentaajakehittaa.fi

Rakentumisaikaisista poikkeusjärjestelyistä ja reittimuutoksista tiedotetaan erikseen.


Viimeksi muokattu
16.03.2018