< Ajankohtaista
16.03.2018

Sipoossa suunnitellaan nyt koulu- ja päiväkotitilojen sekä vapaa-ajan palveluiden tulevaisuuden tilaratkaisuja

Sipoon sivistyspalveluiden palveluverkkosuunnitelman päivittäminen etenee. Kun alustava suunnitelma valmistuu, siitä tullaan järjestämään kevään aikana kuntalaistilaisuuksia- ja kysely. Alkukesästä palveluverkkosuunnitelman on tarkoitus edetä päätöksentekoon.

Palveluverkkosuunnitelmassa tarkastellaan ja linjataan muun muassa koulu- ja päiväkotitilojen sekä vapaa-ajan- ja nuorisopalveluiden tilojen sijoittumista Sipoon alueella ja lähitulevaisuudessa tarvittavia tilainvestointeja. Suunnitelmassa tarkastellaan myös mahdollisia tarvittavia muutoksia palveluverkkoon.

Palveluverkkosuunnitelmasta kuullaan kevään aikana kuntalaisia sekä oppilas- ja opiskelijakuntia. Lisätietoa kuntalaisten infotilaisuuksista ja kyselystä tulee myöhemmin. Alustavaa suunnitelmaa tullaan päivittämään kuntalaisilta saadun palautteen perusteella, minkä jälkeen palveluverkkosuunnitelman on tarkoitus edetä päätöksentekoon.

Palveluverkkosuunnitelmaa tullaan käsittelemään koulutusjaostoissa, vapaa-aikajaostossa, sivistysvaliokunnassa, kunnanhallituksessa sekä valtuustossa alkukesästä.

Lisätiedot:
Sivistysjohtaja Kurt Torsell, puh. 040 191 4410, kurt.torsell@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
16.03.2018