< Ajankohtaista
03.07.2018

Ilmoita tapahtumasi Sipoossa kunnan tapahtumakalenteriin

Ilmoita tapahtumasi Sipoossa kunnan tapahtumakalenteriin
Järjestätkö yleisötapahtuman Sipoossa? Muistathan ilmoittaa tapahtumasi mukaan kunnan tapahtumakalenteriin sipoo.fi:ssä.

Tapahtumakalenterin tapahtumat saavat näkyvyyttä sipoo.fi:n etusivulla. Kuka tahansa voi jättää ilmoituksen tapahtumastaan Sipoossa tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenteriin pääsevät mukaan yleisölle avoimet tapahtumat, jotka järjestetään Sipoossa ja joissa on tarjolla jotain tekemistä, nähtävää tai kokemista.

Näiden linkkien kautta pääset jättämään tapahtumailmoituksen:
Ilmoita yhden päivän tapahtuma
Ilmoita usean päivän tapahtuma

Jos tapahtumallasi on jokin kuva, voit liittää sen mukaan ilmoitukseen. Muistathan kertoa ainakin tapahtuma-ajan ja tapahtumapaikan osoitteen sekä sen, mistä tapahtumassa on kyse. Jos tapahtuma on maksullinen, mainitsethan myös pääsymaksun.

Tapahtumailmoitukset syötetään tapahtumakalenteriin muutamien arkipäivien viiveellä. Tapahtuman ilmoittaja vastaa tietojen oikeellisuudesta. Tapahtumakalenteri on kaksikielinen, mutta kunta ei tarjoa ilmoitustekstien käännöspalvelua tapahtumanjärjestäjille. Jos ilmoitat tapahtumasi ainoastaan yhdellä kielellä, se syötetään ainoastaan kyseisellä kielellä.

Lisätiedot:
Tiedottaja Paula Ropponen, 040 191 4598, paula.ropponen@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
03.07.2018
tagit: kulttuuri