< Ajankohtaista
03.09.2018

Juhlatalon kokoustilan nimikilpailu on ratkennut!

Juhlatalon kokoustilan nimikilpailu on ratkennut!
Sipoon Nikkilässä sijaitsevan juhlatalon alkuvuodesta valmistuneelle uudelle kokous- ja monikäyttötilalle haettiin maaliskuussa nimeä kaikille avoimella nimikilpailulla. Nimiehdotuksia saatiin yhteensä yli 50 kappaletta. Voittajaksi valikoitui nimi "Brander-sali", jota ehdotti kaksi eri vastaajaa. Uudella nimellä kunnioitetaan valokuvaaja Signe Branderia (1869-1942), joka oli Nikkilän sairaalan tunnetuimpia potilaita.

Uusi nimi on otettu käyttöön 3.9. Voittajanimen valikoi raati, joka koostui kunnanjohtaja Mikael Grannaksesta, kunnanhallituksen puheenjohtaja Kaj Lindqvististä sekä kunnanvaltuuston puheenjohtaja Heikki Vestmanista. Voittajat palkitaan Sipoo-tuotepaketilla. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Juhlataloon valmistui alkuvuodesta 2018 uusi kokous- ja monikäyttötila sekä uusia kokoushuoneita. Uudet tilat ja koko Juhlatalo ovat sipoolaisten ja kenen tahansa muunkin vuokrattavissa. Uusien tilojen remontointi on ollut jatkoa hankkeelle, jossa Jokipuistossa sijaitseva Juhlatalo saneerattiin kuntalaisten käyttöön. Hankkeesta on päätetty vuonna 2016. Juhlatalossa olleet hukkatilat on nyt muunnettu kokous- ja monikäyttötiloiksi.

Sekä yksityiset ihmiset että järjestöt, yhdistykset ja yritykset voivat vuokrata Juhlataloa kunnalta. Uudet kokoustilat tulevat vuokrattavaksi Sipoo-talo -portaalin kautta vuoden 2018 aikana. Sipoo-talo on portaali, josta löydät kattavasti sipoolaiset kokous-, tapahtuma- ja juhlatilat. Uusi kokous- ja monitoimitila tulee toimimaan myös kunnanvaltuuston kokoussalina.


Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Heikki Vestman paljastaa Brander-salin nimen.

Lisätiedot:
Toimialan kehittämispäällikkö Lari Sirén, lari.siren(at)sipoo.fi, puh. 040 191 4443


Viimeksi muokattu
03.09.2018