< Ajankohtaista
18.09.2018

Linja-autoterminaalin työmaa Isolla Kylätiellä etenee - huomioithan muuttuvat liikennejärjestelyt!

Linja-autoterminaalin työmaa Isolla Kylätiellä etenee - huomioithan muuttuvat liikennejärjestelyt!
Kuntalan edessä Isolla Kylätiellä kevyen liikenteen reitit ovat vaihtuneet.

Katutyömaa etenee suunnitelmien mukaisesti, ja nyt aloitetaan kaivuutyöt Kuntalan edessä. Tämän takia urakoitsija on vaihtanut kevyen liikenteen reitin kulkemaan tien toista puolta eli pankin ja hautaustoimiston edestä. Pääset kulkemaan Kuntalaan parhaiten Nikkilän päiväkodin ja Kuntalan pihan kautta. Katutyömaa Isolla Kylätiellä tulee etenemään ja kävelijöiden poikkeusreitit muuttumaan vielä syksyn aikana. Kiinnitättehän huomiota poikkeusreitteihin.

Maanantaina 3.9 Iso Kylätie avattiin katutyömaan kohdalta vain linja-autoliikenteelle. Läpiajo Isolla Kylätiellä on edelleen kiellettyä työmaa-alueella. Valitettavasti työmaan läpi kulkee läpiajoliikennettä jatkuvasti. Työmaalta muistutettiin, että on äärimmäisen vaarallista ajaa nopealla vauhdilla työmaan läpi. Liikennesääntöjen ja annettujen poikkeusreittien noudattaminen ehkäisee turhien vaaratilanteiden syntymistä ja antaa urakoitsijalle työrauhan.

"Iso Kylätien avaaminen HSL:n linja-autoille oli tärkeää, jotta linja-autoilla kulkeminen Nikkilään ja Nikkilästä normalisoitui totutuille reiteille. Esimerkiksi useat koululaiset pääsivät takaisin tutuille linja-autopysäkeille", sanoo projektisuunnittelija Ilona Heikkinen.

Autolla kulkeminen Kuntalaan, Nikkilän päiväkodille ja Nikkilän Sydämen parkkipaikalle onnistuu edelleen Nikkiläntien ja Iso Kylätien liikenneympyrän kautta.

Lisätietoja:
Ilona Heikkinen, projektisuunnittelija, ilona.heikkinen@sipoo.fi
Sipoo rakentaa ja kehittää


Viimeksi muokattu
07.12.2018
tagit: koulut