< Ajankohtaista
06.03.2019

Päiväkotilapset saivat omat harjannostajaiset

Päiväkotilapset saivat omat harjannostajaiset
Päiväkoti Pikkusydämeen muuttavat lapsiryhmät osallistuivat omiin harjannostajaisiin 6. maaliskuuta 2019. Juhlat järjestettiin Wessman-talon pihalla päiväkotityömaan vieressä.

Tekniikka- ja ympäristöosasto sekä varhaiskasvatuspalvelut järjestivät harjannostajaiset päiväkotilapsille. Harjannostajaisiin osallistuivat Wessman-talon esikoululaiset sekä lapsiryhmät, jotka tulevat muuttamaan syksyllä valmistuvaan Päiväkoti Pikkusydämeen. Lapsia oli saapunut juhliin Huvikummun, Solåkerin ja Lillbondenin päiväkotiryhmistä sekä avoimesta varhaiskasvatuksesta. Lasten harjannostajaisissa juhlijoita oli yhteensä reilu 80 henkeä.

Tapahtumassa rakentuvasta päiväkodista ja harjannostajaisperinteestä oli kertomassa kunnan rakennusinsinööri Rainer Långsjö. Tulevaa päiväkotia ihmeteltiin niin aidan takaa kuin suurien havainnekuvien avulla. Lapset myös pääsivät esittämään kysymyksiä ja terveisiä tulevalle Päiväkoti Pikkusydämelle. Mukana juhlissa oli myös varhaiskasvatuksen johtoa.

Ennen harjannostajaisia juhliin osallistuville päiväkotiryhmille oli jaettu uudet heijastinliivit päiväkotikäyttöön. Heijastinliivit ovat lahja kunnan tekniikka- ja ympäristöosastolta. Heijastinliivejä on jaettu kevään 2019 aikana myös Nikkilän päiväkodin päiväkotiryhmille sekä Lukkarin koulun esiopetusryhmille.

Nikkilän Sydämen päiväkoti -rakennushankkeen harjannostajaisia juhlitaan torstaina 7. maaliskuuta 2019.

Lisätietoja:
Petra Salomaa, puh. 050 550 2539 suunnittelija petra.salomaa@sipoo.fi
Heidi Innala, puh 040 544 7293 hallinnollinen päiväkodinjohtaja heidi.innala@sipoo.fi
Ilona Heikkinen, puh. 040 191 4231 projektisuunnittelija ilona.heikkinen@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
06.03.2019