< Ajankohtaista
06.03.2019

Lövhyddania voi vuokrata kesälle 2019 uudelta yrittäjältä

Lövhyddania voi vuokrata kesälle 2019 uudelta yrittäjältä
Leirikeskus Lövhyddanin toimintaa ja vuokrausta pyörittää kesällä 2019 Majatalo Illikainen Tmi. Majatalo Illikainen tarjoaa Kalkkirannassa sijaitsevassa Lövhyddanissa lyhytaikaista leirimajoitusta sekä kesäkahvilan. Kunta kokeilee Lövhyddanin toiminnan siirtämistä yrittäjälle ainakin kesän 2019 ajan.

Lövhyddania voi vuokrata Majatalo Illikaiselta esimerkiksi leiri- ja kurssitoimintaan. Yritys tarjoaa leirimajoitusta sekä kesäkahvilan ja muuta virkistystoimintaa niin kuntalaisille kuin kunnan ulkopuolisille ihmisille, yhteisöille, järjestöille ja yrityksille. Lövhyddania voi vuokrata myös juhlatilaisuuksiin.

Varaukset ja tilaukset voi tehdä ajalle 1.5 – 31.8.2019, ja ne sekä muut tiedustelut lähetetään sähköpostitse osoitteeseen pillikainen@me.com. Vuokraushintoihin vaikuttaa muun muassa vuokrauksen kesto, osallistujamäärä ja käytettävät palvelut, kuten ateriat ja saunan käyttö.

Lövhyddanin leirikeskus sijaitsee luonnonkauniilla paikalla osoitteessa Kassivikintie 99-16, Kalkkiranta. Leirikeskuksen tiloihin kuuluu myös rantasauna.

Majatalo Illikainen
Sähköposti: pillikainen@me.com
Instagram: @guesthouse_lovhyddan
Facebook: guesthouse_lovhyddan


Viimeksi muokattu
06.03.2019